17.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Local Mugurel Pară a murit la Bucureşti

Mugurel Pară a murit la Bucureşti

-

Una dintre victimele accidentului de motocicletă înregistrat săptămâna trecută, în cartierul craiovean Craioviţa Nouă, Mugurel Pară, a decedat în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. „Conducătorul motocicletei implicate în accident a decedat azi-dimineaţă (ieri – n.r.), în jurul orei 4.00, iar cealaltă persoană rănită grav este internată în continuare la Craiova. În ceea ce priveşte dosarul deschis în acest caz, s-a schimbat încadrarea juridică, din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă“, a declarat inspector-principal Emil Zuican, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Craiova. Conform poliţiştilor de la Rutieră, miercuri, 20 iunie, în jurul orei 23.20, Daniela Ambrozie, de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Dacia 1300 pe o stradă din Craiova, nu a acordat prioritate motocicletei Honda conduse de Mugurel Pară, de 21 de ani, din localitate. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar Petre Ambrozie, de 41 de ani, soţul şoferiţei, pasager în Dacie, şi conducătorul motocicletei au fost răniţi grav. În urma verificărilor s-a stabilit că Mugurel Pară nu avea permis de conducere categoria A şi nu purta cască.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

135 COMENTARII

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.