15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Focul dragostei


Dragoste cu năbădăi într-o localitate din judeţul Mehedinţi. Consilierul pe teme funciare de la Primăria Iloviţa este acuzat de abuz sexual de unul dintre angajaţii săi, bărbatul fiind bănuit că face dragoste şi cu tineri din sat, pe care îi plăteşte.

 

Consilierul se pare că a agresat sexual pe unul dintre angajaţii săi ieri-dimineaţă, în localitatea Matorăţi, comuna Brezniţa de Ocol. După ce i-a rupt hainele şi l-a prins de picioare într-o claie de fân, cei doi s-au luat la bătaie. Victima, care lucra pentru consilier de aproape doi ani, nu a reuşit să scape decât după ce a pus foc la fânar.

„M-a abuzat sexual, mi-a rupt hainele de pe mine. L-am prins de mâini, l-am lovit de mai multe ori în faţă şi peste mâini, dar nu am putut să scap de el decât după ce am pus foc la claia de fân“, a declarat victima consilierului Primăriei Iloviţa.

Plin de sânge, Doru Cioabă, consilierul din Iloviţa, a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“, anunţând izbucnirea unui incendiu.

„A pus foc la claia de fân, a vrut să dea foc şi la conac. M-a bătut, eu nu i-am făcut nimic. E un mincinos“, a declarat Doru Cioabă.

Pompierii au reuşit, în circa 30 de minute, să stingă incendiul.

 

Vecinii ştiu de ce

 

Povestea pasiunilor ascunse pe care le are consilierul pentru alţi bărbaţi este cunoscută de mai toată lumea din zonă, vecinii şi rudele ştiind de orientările sale sexuale.

„Eu am auzit de mai mult timp că îi plac bărbaţii. Nu l-am prins niciodată, dar, fiind vecini, am auzit discuţii“, a declarat Ilinca Mudava, vecina consilierului.

Rudele consilierului spun că bărbatul nu s-ar mai fi culcat cu soţia lui de mai mulţi ani.

„Am auzit că Doru, vărul meu, nu s-a mai culcat cu soţia lui de şapte ani. Am văzut cum îi plătea pe copiii din sat cu 500 de mii de lei pentru a-şi satisface poftele“, a spus Elena Cioabă, verişoara consilierului.

Sesizaţi cu privire la cele întâmplate, poliţiştii din Brezniţa de Ocol au sosit în zonă pentru a face lumină în acest caz. După audierea martorilor, s-a hotărât ca în cel mai scurt timp protagoniştii acestei poveşti să fie examinaţi de o comisie de medici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII