23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a omorât copilul pentru că plângea

Şi-a omorât copilul pentru că plângea

Un bărbat din Drăgăneşti-Olt şi-a ucis copilul de numai două luni în bătaie pentru că acesta plângea.

Crima s-a petrecut luni seară, în jurul orei 23.00. Mariana Popescu, mama copilului, l-a lăsat pe micuţ în grija tatălui, Florin, şi a coborât împreună cu soacra sa la magazin să cumpere pâine. Între timp, copilul, pe nume Ionuţ Florin, a început să plângă. Deranjat de ţipetele propriului fiu şi ameţit bine de băutură, Florin i-a aplicat două palme micuţului, apoi l-a presat cu palmele pe piept şi gât, omorându-l. Cel puţin aşa spun anchetatorii. Întoarsă de la magazin, Mariana a început să ţipe şi a anunţat ambulanţa când şi-a găsit fiul fără suflare. Deşi copilul era mort, asistenta şi şoferul de pe salvare l-au transportat până la spital crezând că medicii mai pot face ceva pentru a-i salva viaţa.
Asistenta de la Urgenţe a anunţat imediat poliţia, care a şi pornit o anchetă în acest caz. Ieri, cadavrul micuţului a fost autopsiat, iar medicul legist a stabilit că băiatul a decedat în urma unei asfixii mecanice prin compresiune cervico-toracică cu fracturi de claviculă şi costale.

„Am auzit copilul plângând, iar după un timp mama lui îl jelea“

Vecinii nu sunt foarte surprinşi de tragedia petrecută în familia Popescu. Ei spun că în locuinţa celor doi soţi aveau loc certuri frecvente urmate de bătăi, iar asta se întâmpla din cauza sărăciei. Cei doi soţi nu lucrau şi trăiau într-o sărăcie cruntă. Ultima ceartă auzită de vecini a fost cea de luni seară. „Aseară am auzit copilul plângând. Cred că era 12.00 ceasul, iar băiatul ţipa într-una. După un timp am auzit-o pe mama băiatului ţipând, iar la un moment dat a zis: «Ce i-ai făcut copilului?». Apoi a venit ambulanţa şi l-a luat pe băiat. Azi-dimineaţă am auzit că a murit pentru că a fost bătut. Ei se certau mereu. Florin bea mult şi îşi bătea soţia. A bătut-o şi când era însărcinată, săraca“, au spus vecinii.
Ionuţ Florin era singurul copil al familiei. El a avut parte de doar două luni de viaţă. Luni seară, tatăl său i-a curmat zilele printr-o bătaie cruntă, doar pentru că micuţul plângea. Ieri, în urma examinării cadavrului, Florin a fost reţinut de poliţiştii din Drăgăneşti, iar acum este cercetat pentru omor calificat. Procurorul care se ocupă de caz, Ştefan Noajă, a refuzat să ofere vreo informaţie despre nefericitul eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII