13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Lovit cu bâta

OLT. Un bărbat din Drăgăneşti a ajuns la spital cu capul spart după ce a fost lovit cu bâta fără motiv, după cum susţine el. Ionel G., de 44 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean duminică, în jurul orei 16.30, şi prezenta un traumatism cranio-cerebral acut deschis. Medicii de la Urgenţă i-au pansat rana şi i-au acordat îngrijirile necesare. Ulterior, victima a rămas internată la Secţia chirurgie pentru continuarea tratamentului şi supraveghere de specialitate.
Ionel spune că îl cunoaşte din vedere pe agresor, dar nu-şi explică ce a avut cu el şi de ce l-a lovit. „Nu ştiu ce i-a venit. Eu nu am nici o treabă cu el. Cred că m-a confundat cu cineva, că altfel nu-mi explic“, a spus Ionel.
Până ieri, poliţiştii din Drăgăneşti nu ştiau nimic despre vreo agresiune. Oamenii legii au afirmat că victima nu a depus plângere penală împotriva agresorului şi nici nu a sesizat că a fost agresat.  
Medicul chirurg care îl îngrijeşte pe bolnav, dr. Toma Sandu, a spus că pacientul se află în afara oricărui pericol din punct de vedere medical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS