20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident spectaculos pe E 574

Accident spectaculos pe E 574

OLT. Accident rutier spectaculos sâmbătă, pe E 574, între localităţile Găneasa şi Slătioara. O Dacia 1310 a părăsit carosabilul, s-a răsturnat şi a ajuns în câmp. Toate cele trei persoane aflate în autoturism au ajuns cu ambulanţa la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean. Din fericire, victimele au scăpat cu răni uşoare.
La volanul maşinii se afla Adriana Pătru, de 22 de ani, din Slatina, alături de tatăl şi de mama ei. Familia Pătru circula dinspre Slatina către Găneasa. Fata a vrut, la un moment dat, să intre în depăşire. S-a înscris pe banda din stânga şi, cu toate că din sens opus nu se apropia nici un autoturism, tânăra n-a mai putut controla volanul. Maşina a tăiat oblic şoseaua, părăsind carosabilul şi răsturnându-se în lanul de păioase de pe marginea drumului. La faţa locului a sosit o ambulanţă care a transportat victimele la spital. Doctorii le-au acordat celor trei îngrijiri medicale şi au stabilit că nu este caz de internare. „Autoturismul cu numărul de înmatriculare OT-02-DAR a plonjat în câmp după ce tânăra aflată la volan a vrut să intre în depăşire. Noi facem cercetări pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care
s-a produs accidentul. Este bine că victimele au scăpat doar cu răni uşoare, pentru că evenimentul rutier putea să aibă consecinţe grave“, a declarat Dan Zamfir, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS