20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTir răsturnat la Radovan

Tir răsturnat la Radovan

Un tir încărcat cu 25 de tone de grâu s-a răsturnat vineri dimineaţă, în jurul orei 5.00, pe DN 56, în apropiere de comuna Radovan, după ce şoferul a intrat într-o curbă cu viteză prea mare.
Adrian Szasz, de 35 de ani, din Sibiu, conducea ieri-dimineaţă autotrenul cu numărul de înmatriculare SB-25-GMC, dinspre Calafat către Craiova. Conform poliţiştilor doljeni, la ieşire din localitatea Radovan, şoferul a intrat cu viteză într-o curbă strânsă la stânga şi, după ce remorca a intrat în balans, s-a răsturnat.
Sibianul care conducea autotirul a scăpat fără nici o zgârietură, însă autovehiculul a fost avariat şi toată încărcătura s-a răsturnat pe şosea. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Radovan şi o echipă de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova, aceasta din urmă acoperind cu nisip combustibilul care s-a scurs din rezervor pe carosabil.
La faţa locului a fost adusă o macara pentru a repune pe roţi camionul ce bloca un sens al drumului. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat pe un singur fir timp ce circa opt ore, până când s-a reuşit ridicarea tirului şi încărcarea grâului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS