10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTir răsturnat la Pădurea Sarului

Tir răsturnat la Pădurea Sarului

Un şofer a ajuns la spital după ce tirul pe care îl conducea s-a răsturnat într-o curbă la Pădurea Sarului. Accidentul s-a petrecut ieri după-amiază, în jurul orei 14.00. Tirul cu numărul de înmatriculare SB 10137 era încărcat cu hârtie şi se deplasa pe ruta Craiova – Slatina. Într-o curbă la dreapta, conducătorul auto Florin Ciumacenco, de 38 de ani, din Sibiu, angajat al firmei Valentino Trans, din aceeaşi localitate, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe marginea drumului. Rezervorul de motorină al autotrenului s-a spart, pe asfalt scurgându-se zeci de litri de combustibil. Şoferul a fost scos din cabină de un conducător auto care a văzut ce s-a întâmplat şi a oprit să-i acorde ajutor. Şoferul tirului i-a spus că a pierdut controlul volanului după ce o viespe care a pătruns în cabină i-a intrat în ochi. „Mi-a spus că i-a intrat o viespe în ochi, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat“, a spus conducătorul respectiv.
Florin Ciumacenco a fost transportat imediat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale. Potrivit informaţiilor primite de la medicii care se aflau de gardă la Urgenţe, victima nu a suferit răni grave şi nu necesită internarea în spital.
Pompierii au sosit şi ei la faţa locului şi au curăţat asfaltul de motorină. Circulaţia a fost oprită minute bune pentru ca poliţiştii să poată efectua cercetările, urmând să stabilească motivul producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS