Acasă Local Concurs de rabe pe DN 67

Concurs de rabe pe DN 67

-

Au uitat de regulile de circulaţie şi au pus-o de o întrecere cu camioanele. Doi colegi de muncă ai unei societăţi din Drobeta Turnu Severin s-au luat la întrecere cu rabele de serviciu. În drumul spre casă, cei doi şoferi s-au depăşit de mai multe ori pe Drumul Naţional 67, care face legătura dintre Severin şi Motru, iar la intrare în municipiul Severin rabele s-au acroşat şi au provocat un adevărat dezastru.
Un şofer a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Maşina de serviciu, o rabă MAN, a fost proiectată peste un şanţ din beton, a rupt un gard al unei case din localitatea Halânga şi s-a oprit într-un magazin dezafectat. A fost nevoie de intervenţia serviciului de descarcerare pentru a scoate şoferul dintre fiarele contorsionate.
Camionul rămas pe stradă a blocat zeci de minute circulaţia în zonă. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

1 COMENTARIU

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.

O firmă mare din industria Craiovei disponibilizează zeci de angajaţi

Cummins Generator Technologies trimite acasă 48 de persoane, de pe 6 decembrie. Toţi angajaţii disponibilizaţi erau lucrători TESA. Iată ce salarii compensatorii primesc cei daţi afară din unitatea industrială.