12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalConducea fără permis un autoturism neînmatriculat

Conducea fără permis un autoturism neînmatriculat

Poliţiştii mehedinţeni au depistat în trafic un ploieştean care conducea o maşină neîmatriculată, având permisul suspendat şi transportând marfă pentru care nu a putut prezenta acte de provenienţă.
„Pe 3 iunie, agenţii de siguranţă publică din cadrul Biroului de Ordine Publică Urban, împreună cu lucrătorii Formaţiunii Poliţie Rutieră de la Poliţia municipiului Orşova, au organizat şi executat o acţiune, ocazie cu care l-au depistat în trafic, pe DN 6- E70, în zona Coramnic, pe Dumitru P., de 63 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova, în timp ce conducea un autoturism  Dacia în care transporta diferite bunuri (jucării), în scopul comercializării“, a declarat ofiţerul de serviciu de la IPJ Mehedinţi.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut de pe 20 mai, fără drept de circulaţie, iar Dacia era radiată din circulaţie din 4.09.2006.
„În autoturism se mai afla Nicolae S., de 54 de ani, din municipiul Ploieşti, destinatarul mărfii. Acesta nu a putut prezenta documente de provenienţă a bunurilor, motiv pentru care s-a luat măsura ridicării acestora, în vederea confiscării, conform art. 1, lit. e, din Legea nr. 12/1990“, a mai declarat ofiţerul.
Faţă de conducătorul auto
s-au întocmit acte premergătoare pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, deşi avea permisul suspendat, şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fiindu-i, de asemenea, reţinute plăcuţele cu numerele de înmatriculare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS