10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBucurie şi emoţie în familia Stoica

Bucurie şi emoţie în familia Stoica

Agitaţie înainte de meciul România- Slovenia, în cartierul Crihala, din Drobeta Turnu Severin, unde locuieşte Dorel Stoica. Foşti colegi, dar şi prieteni au bătut la uşa familiei Stoica pentru a se bucura împreună de reuşita echipei. Singurul severinean titular în echipa naţionalei, care la 28 de ani a reuşit să-l impresioneze pe Victor Piţurcă, a făcut un meci de excepţie.
Mama lui Dorel a dat la începutul partidei un pronostic: „România bate cu doi la zero. Va deschide Mutu scorul şi îl va majora Bănel Nicoliţă, care este bun prieten cu fiul meu“.
„Tot meciul m-am rugat pentru întreaga echipă a României şi pentru fiul meu să mai facem un pas spre calificare. Dumnezeu ne-a ajutat şi am învins“, a mai declarat Constanţa, mama fotbalistului.
Tot cartierul Crihala îl cunoaşte pe Stoica de la Craiova.
„Mergea zi şi noapte în
curtea şcolii şi se antrena. A jucat foarte mult în echipă cu mine la judeţ şi îmi spunea că trebuie să ajungă la Divizia C. A ajuns la Divizia C, la Severnav, Minerul Mehedinţi şi Dierna Orşova. La 27 de ani îmi spunea că o să-mi cânte Imnul Naţional şi a reuşit. Face cinste Severinului“, a declarat Cornel Cioabă, fost coleg de echipă cu Dorel Stoica.
Casa familiei Stoica este ticsită de postere cu Universitatea, echipa de suflet a lui Dorel, şi cu fotografii ale jucătorului. Cel mai aspru critic al lui Dorel este chiar tatăl lui, Ion Stoica. Soţia lui Dorel, Ramona, să nu piardere nici un meci. La partida dintre România şi Slovenia, Ramona a fost foarte emoţionată şi s-a speriat foarte tare când şi-a văzut soţul scos pe targă de pe stadion.
„Mi-au dat lacrimile de frică. Sper să nu se fi lovit foarte tare şi să-şi revină. Cred că, dacă nu intervenea el, poarta lui Lobonţ era în pericol“, a declarat Ramona Stoica.
Echipa naţională a reuşit să obţină cele trei puncte în urma victoriei cu 2-1 în Slovenia şi se pregăteşte pentru meciul de miercuri, de la Timişoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS