19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPremii, diplome şi cadouri de 1 Iunie

Premii, diplome şi cadouri de 1 Iunie

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, la Slatina s-au desfăşurat ieri mai multe competiţii dotate cu premii şi cadouri pentru participanţi, programe artistice şi spectacole.

La orele dimineţii, aproape 300 de elevi din clasele V-VIII       s-au strâns în faţa Consiliului Judeţean Olt, unde s-au înscris pentru participarea la competiţiile organizate sub egida acestei instituţii. Unii au alergat în cadrul unui cros pe traseul consiliul judeţean – stadionul Constructorul, alţii          s-au întrecut în competiţii de role sau de ciclism. La final, câştigătorii au fost recompensaţi cu premii şi diplome. N-au lipsit dulciurile, de care s-au bucurat toţi participanţii.
Din cauza unor probleme de comunicare între consiliul judeţean şi Primăria Slatina, startul competiţiei a fost amânat, copiii fiind nevoiţi să aştepte aproximativ o oră.

Ziua Porţilor Deschise pentru copii la IJJ

Aproximativ 150 de micuţi şi-au prezentat momentele artistice în faţa jandarmilor, cu ocazia Zilei Porţilor Deschise pentru copii, desfăşurată la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt. După ce copiii de la Grădiniţa cu program prelungit „Ion Creangă“ şi cei de la Grădiniţa nr. 5 au demonstrat calităţi şi evoluţii artistice înduioşătoare, toţi participanţii au fost invitaţi să vadă armamentul din dotarea jandarmilor şi câinii de serviciu. De asemenea, jandarmii le-au prezentat celor mici exerciţii demonstrative, puştii fiind recompensaţi de gazde cu dulciuri şi băuturi răcoritoare.

Ziua Copilului, sărbătorită şi la poliţie

Copiii de la două şcoli din Slatina au primit ieri, de ziua lor, cadouri de la poliţişti. Micii şcolari de la Şcoala Generală „George Poboran“ şi Şcoala nr. 8 s-au bucurat de dulciurile, cărţile şi diplomele acordate de poliţişti cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Însă nu premiile i-au încântat cel mai mult pe copii, ci vizita la sediul instituţiei. Biroul de Criminalistică a fost atracţia zilei. De asemenea, în cadrul acestei manifestări s-a desfăşurat şi un concurs de desene pe asfalt sub genericul „Copilărie europeană“, la care au participat echipe formate din câte trei şcolari, iar câştigătorii au primit câte un bilet la circ. „Am vizitat sediul poliţiei, iar copiii au fost încântaţi de Serviciul de Investigaţii Criminale. De asemenea, fiecare copil a primit din partea poliţiştilor dulciuri, cărţi şi diplome. A fost foarte frumos, iar micuţii  s-au simţit bine“, a spus Elena Cârstea, învăţătoare la clasa a II-a a Şcolii Generale „George Poboran“.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS