6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Un britanic în apele îngheţate de la Polul Nord

Un explorator britanic va încerca să stabilească un nou record, înotând în apele îngheţate de la Polul Nord. Potrivit site-ului ananova.com, Lewis Gordon Pugh, de 37 de ani, va fi prima persoană care se va scufunda în apa de minus 18 grade Celsius, cea mai scăzută temperatură în care a înotat vreodată un om. Capacitatea britanicului de a-şi creşte temperatura corpului înainte de a se scufunda i-a intrigat pe oamenii de ştiinţă, care l-au botezat „The Polar Bear“ (Ursul polar). Bărbatul va înota un kilometru în apele îngheţate şi va încerca să demonstreze efectele devastatoare ale schimbării climei. „Nu cred că există un mod mai bun de a evidenţia efectele devastatoare ale încălzirii globale decât demonstraţia pe care am s-o fac în apele de la Polul Nord, care, în mod normal, ar trebui să fie complet îngheţate. Sper ca demonstraţia mea să tragă un semnal de alarmă liderilor summit-ului G8, în vederea reducerii simţitoare a emisiilor de carbon“, a precizat britanicul.

O japoneză a câştigat Miss Univers 2007

Japoneza Riyo Mori a câştigat titlul de Miss Univers 2007, în cadrul concursului de frumuseţe care a avut loc luni, în Mexic. Potrivit site-ului 7sur7.be, Riyo Mori, cea mai frumoasă femeie din Univers, are 20 de ani şi 1,79 metri înălţime. Ea a fost urmată pe podium de Natalia Guimaraes, de 22 de ani, din Brazilia, şi de Ly Jonaitis, de 21 de ani, din Venezuela, ocupantele locului doi, respectiv trei. Riyo Mori a primit diadema cu diamante şi perle, un apartament în New York în care poate locui timp de un, o garderobă completă şi un ceas de aur. Doar 77 de ţări au fost reprezentate în cadrul ediţiei din 2007 a concursului de frumuseţe Miss Univers.

Kevin Costner şi-a cumpărat o mină de aur

După ce şi-a făcut debutul în domeniul imobiliar, actorul Kevin Costner s-a lansat în exploatarea minieră. După cum informează site-ul pipole.net, actorul şi-a cumpărat o mină de aur în Dakota de Sud. „Vreau să mă trezesc la trei dimineaţa şi să plec să caut aur. Cred că este un pretext pentru evadare. Nu cred că mă voi îmbogăţi“, a declarat Kevin Costner.

Sarah Jessica Parker: „Tinerele din show-bizz sunt vulgare“

Sarah Jessica Parker nu pierde nici o ocazie să critice tinerele vedete, pe care le consideră vulgare, informează site-ul actualite-de-star.com. „Vedetele din ziua de azi, şi aici mă refer la cele tinere, sunt vulgare prin modul de a se îmbrăca, de a vorbi şi de a se comporta în public. Nu vreau să dau nume, dar persoanele în cauză sunt foarte cunoscute. Aceste fete devin celebre doar pentru a fi celebre. Ele sunt dispuse să facă orice pentru show-bizz, se lasă maltratate şi exploatate“, a declarat actriţa.

Helena Christensen îşi caută iubit

După ce şi-a dedicat ultimii ani din viaţă educării fiului său de şapte ani, Mingus, Helena Christensen este în sfârşit pregătită să-şi găsească sufletul pereche, informează site-ul pipole.net.
„Sunt în căutarea unui iubit. Sper să-l găsesc cât mai repede. În ultimii ani, mi-am petrecut timpul ocupându-mă de fiul meu. Au fost cei mai frumoşi ani ai vieţii mele. Nu poţi fi niciodată mai fericit decât atunci când ai un bebeluş“, a dezvăluit fostul topmodel de 38 de ani, care s-a despărţit de actorul Norman Reedus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS