14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTineri răniţi în două accidente petrecute în acelaşi loc

Tineri răniţi în două accidente petrecute în acelaşi loc

Două accidente au avut loc în localitatea Câineni, în urma cărora o tânără şi un bărbat au ajuns în stare gravă la spital.
Primul accident s-a petrecut vineri, în jurul ori 14.00, pe DN 7, pe raza localităţii Câineni. Maria L., de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul Smart, din direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens, lovind cu partea faţă stânga panoul lateral al unei semiremorci tractate de un autotractor MAN, condus de Ferenc S., de 38 de ani, din judeţul Bihor, care se deplasa spre Sibiu.
Autoturismul a fost proiectat în şanţ, rezultând rănirea gravă a tinerei Maria L., care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul: fractură radius stâng, contuzie genunchi şi gleznă stânga, traumatism toracic şi traumatism cranio-cerebral acut cu excoriaţii frontale.
Tot din aceleaşi cauze, la numai o zi, alt accident a avut loc în localitatea Câineni, în urma căruia un bărbat a ajuns la spital. Constantin G., de 25 de ani, domiciliat în comuna Amărăşti, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea autoutilitara MAN, în afara localităţii Câineni, într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil umed, a pătruns pe contrasens şi a acroşat autospeciala Mercedes, care circula din sens opus, condusă de Nicolae C., de 37 de ani, din  Cluj.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui Constantin G., care a fost transportat la Spitalul Judeţean Sibiu, acestas rămânând internat.
Echipa care s-a deplasat la faţa locului i-a testat cu aparatul etilotest pe ambii conducători auto, rezultatul fiind de 0,0 ml/l alcool pur în aerul expirat,
fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS