9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPe drumul spre celibat

Pe drumul spre celibat

Există, într-adevăr, o libertate luxuriantă în a fi singur: puteţi să faceţi ce vreţi, să veniţi şi să plecaţi când vreţi, fără să daţi socoteală nimănui. Dar a persista în această independenţă prea mult timp poate schimba un om, nefiind un lucru tocmai bun.

Proastele obiceiuri de burlac pot deveni rapid a doua natură a dumneavoastră, astfel că vă puteţi pierde motivaţia sau, chiar mai rău, cumpătul… Şi, în acest fel, precum lacunele dintr-un CV, această perioadă de „libertate“ poate ridica mari semne de întrebare în ochii unei potenţiale partenere. Faptul că staţi singur prea mult timp poate fi ca o spirală descendentă, care vă va duce spre tristeţe, singurătate şi celibat.

Site-ul www.askmen.com a întocmit o listă cu zece semne care v-ar putea arăta că aţi fost singur prea mult timp. Şi dacă un viitor înţesat cu nopţi petrecute de unul singur, mâncând coaste de porc în timp ce vedeţi filme porno la tv nu este ceea ce vă doriţi, luaţi aminte!

 

10. Crezi că eşti respingător

 

Când o femeie trece pe lângă un bărbat şi zâmbeşte, acesta înţelege gestul ca pe un compliment. Dar, dacă aţi fost singur prea mult timp, veţi interpreta un asemenea gest ca pe o glumă pe seama felului în care vă stau părul sau hainele. Încrederea este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o femeie îl caută la un bărbat. Să vă pierdeţi încrederea este ceva comun dacă aţi „ieşit din joc“ de prea mult timp, astfel că vă va fi greu să fiţi atrăgător în ochii cuiva.

 

9. Dezvoltaţi obiceiuri proaste

 

Este un efort destul de mare să găteşti pentru o singură persoană, de aceea nu vă va fi nici dumneavoastră greu să deprindeţi acel obicei al celibatarilor de a mânca nesănătos. Dacă frigiderul dumneavoastră este plin de cutii cu mâncare care poate fi pregătită în mai puţin de cinci minute, înseamnă că aţi fost singur de prea mult timp. Însă, nu e mare greutate să reveniţi pe drumul cel bun. Poate fi mai comod să aruncaţi ceva în cuptorul cu microunde dar, pentru o cină cu o posibilă parteneră, trebuie să faceţi mai mult decât atât. Nu-i aşa că vreţi să daţi o raită prin magazinele alimentare?

 

8. Vă destăinuiţi în faţa femeilor

 

Care este alt semn sigur că aţi stat prea mult timp singur? Unei întrebări simple, de complezenţă, de genul „Ce mai faci?“ venită din partea unei femei, răspundeţi cu o lungă, emoţională analiză asupra vieţii dumneavoastră singuratice. Până şi barmaniţa de la cafeneaua din colţ ar putea fi impresionată de disperarea cu care căutaţi puţină compasiune feminină…. Nu ar trebui să vă puneţi sentimentele pe tavă, daor învăţaţi să alegeţi acele urechi dispuse să vă asculte. Mergeţi la un psiholog, vorbiţi cu mama dumneavoastră, în loc să încercaţi să impresionaţi o femeie cu dizertaţii emoţionale…

 

7. Standardele feminine s-au depreciat

 

Se pare că singurătatea îndelungată lasă semne adânci asupra creierului unui bărbat. Prea multă bere v-ar putea face să o consideraţi drăguţă pe fata aceea şleampătă de la magazinul de închirieri de DVD-uri sau chiar pe doamna de 40 de ani, care vă serveşte masa la cantină… Este important să fiţi conştient de această transformare. Dacă nu, vă veţi da seama că, din disperare, veţi ajunge prizonier într-o relaţie cu o femeie la care, în mod normal, nici nu v-aţi uita. Păstraţi-vă bărbia şi standardele ridicate, şi fata potrivită va apărea.

 

6. Aveţi o pisică

 

Este perfect normal ca măcar cineva care nu a avut companie un timp îndelungat să caute prietenia unui animal de casă. Dar, înainte să daţi fuga la magazinul de animale de casă în căutarea unui companion, trebuie să ştiţi un singur lucru: femeile cred că bărbaţii care au o pisică sunt ciudaţi. Mai bine, alegeţi un câine. Sunt drăguţi, loiali şi uneori pot fi un adevărat magnet pentru fete la fel de drăguţe.

 

5. Navigaţi pe site-uri cu mirese la comandă, „doar din curiozitate“

 

Imaginea sumbră a un viitor însingurat vă poate constrânge să luaţi măsuri disperate precum comandarea on line a unei mirese, decât să vă gândiţi că veţi fi nevoit să vă gătiţi şi să vă faceţi curăţenie pentru tot restul vieţii. „Cât de rău poate fi?“, v-aţi putea întreba. „Îmi va fi recunoscătoare pentru tot ceea ce voi face pentru ea, nu va cunoaşte pe nimeni aici, şi dacă arată măcar pe jumătate bine precum în această fotografie, m-am aranjat!“. Acest gen de raţionament vă va închide într-o relaţie fără viitor, cu inima frântă şi veţi ajunge de râsul comunităţii.

 

4. Le priviţi pe prietenele femei ca pe posibile iubite

 

Străinele vă ignoră avansurile, întâlnirile aranjate nu dau rezultate, computerul dumneavoastră este prea încet pentru întâlnirile on line? Prietenele dumneavoastră, bineînţeles. Vă plac suficient de mult încât să vă suporte compania din când în când, aşa că ar fi atât de rău să duceţi relaţia la un alt nivel? În cele mai multe dintre cazuri, răspunsul este da. Corabia iubirii a navigat departe, încât acum ea vă priveşte mai mult ca pe un frate, decât ca pe un posibil partener. Şi asta nu e tot, căci există multe şanse ca, în trecut, comportamentul dumneavoastră să nu fi fost cel mai adecvat.

Glumele şi râgâielile scăpate în prezenţa ei sunt un „bagaj“ important cu care să plecaţi la drum. Este de înţeles de ce începeţi să consideraţi aceste prietene ca pe posibile iubite, dar este cu atât mai bine să continuaţi să le păstraţi doar ca prietene.

 

3. Prea multe jocuri video

 

Să vă umpleţi timpul cu jocuri video atunci când sunteţi singur este o idee bună. Atunci când, eventual, vă găsiţi o parteneră, zilele dumneavoastră ca „gamer“ sunt la final. Dar să jucaţi Warcraft ore în şir şi nopţi la rând este rău pentru trupul, creierul şi şansele dumneavoastră de a mai avea vreodată relaţii sexuale.

Şi jocurile video nu sunt singurele din care vă puteţi lua supradoza atunci când staţi prea mult timp singur: băutura, meciurile de la tv, golful la orice oră alungă, cu siguranţă, orice potenţială iubită. Este greu să renunaţi la aceste obiceiuri, dar acestea sunt sacrificiile pe care trebuie să le faceţi pentru a nu rămâne singur şi deprimat.

 

2. Ascultaţi sfaturile mamei dumneavoastră

 

Este ceva codat în ADN-ul fiecărei mame să încerce să-şi ajute fiii să îşi găsească partenere. Din nefericire, aceasta o implică şi pe verişoara coafezei celei mai bune prietene care se doveşte o fată bătrână robustă şi păroasă căreia îi tropăie hormonii. Aşa se explică faptul că, ascultând sfaturile mamei în ale „împerecherii“ veţi face cu siguranţă un pas înapoi.

Asta nu înseamnă că ar trebui să ignoraţi această bogată sursă de potenţiale iubite. Însă, ca să reuşiţi, daţi-i mamei dumneavoastră o listă cu însuşirile pe care le căutaţi la o femeie şi lăsaţi-o să pe ea să judece care dintre cunoştinţele ei vi s-ar potrivi. În acest fel, mama dumneavoastră se va putea amesteca în continuare în viaţa dumneavoastră, iar dumneavoastră nu vă veţi mai pierde timpul cu sora terapeutei sale care cântăreşte 90 de kilograme.

 

1. Căutaţi pe Google fostele iubiri

 

Graţie internetului, la o simplă căutare pe Google cu numele cuiva, puteţi găsi informaţii despre persoana care vă interesează. Aşa că, dacă vă treziţi noaptea târziu scriind numele unei foste iubite în dreptul motorului de căutare, întrebându-vă ce mai face şi sperând că, poate, v-aţi putea depăşi disputele din trecut, ar trebui să vă opriţi imediat şi să faceţi un îndelung duş rece.

Recent, site-urile de interent au dus hărţuirea cibernetică la un cu totul alt nivel. Aceste site-uri cu pagini personale vă oferă accesul în viaţa fostei, cu tot cu poze, jurnale şi alte informaţii. Este în regulă să trageţi puţin cu ochiul (fascinaţia morbidă este umană), dar nu încercaţi să o contactaţi dacă nu vreţi să fiţi catalogat drept hărţuitor fără ruşine.

 

Învingeţi celibatul!

 

Nu este nimic rău să fiţi singur; sunt mulţi oameni care trăiesc fericiţi fără să fie legaţi de o altă persoană.

Dar, dacă sunteţi un bărbat care, la un moment dat, vrea să se aşeze la casa lui, să menţineţi prea mult burlăcia vă poate scoate afară din „joc“. Încercaţi să fiţi conştient despre felul în care obiceiurile dumneavoastră ar putea fi interpretate de o femeie, astfel încât veţi putea evita capcanele burlăciei nesfârşite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS