20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Femei de evitat

Probabil aţi observat că fiecare comedie romantică se sfârşeşte aproape imediat după ce începe relaţia amoroasă. Băiatul întâlneşte fata, o pierde, îşi revine, ia fata înapoi. Partea pe care nu o vedem este ce se întâmplă cu băiatul peste câţiva ani, după ce a fost vlăguit de puteri de către pretenţioasa iubită şi după ce a crescut copilul altui bărbat. Dacă vreţi să evitaţi să ajungeţi acest bărbat vlăguit de puteri, anumite tipuri de femei nu ar merita mai multă atenţie decât ziarul de ieri.

Relaţiile cu anumite femei pot afecta bucuriile simple ale vieţii, gen Liga Campionilor. În loc de finala Diviziei A, veţi urmări un film siropos sau veţi petrece o zi la cumpărături în compania viitoarei soacre. Sunt anumite tipuri de femei pe care ar trebui să le evitaţi cu orice preţ. Site-ul www.askmen.com a comparat anumite icoane de la Hollywood cu tipurile feminine de evitat, pentru ca dumneavoastră să identificaţi aceste partenere problematice.

 

1. Zellweger

 

Renee Zellweger este un adevărat studiu de caz, din care bărbaţii să înveţe. Personajul său din pelicula „Jerry Maguire“ este acel gen de femeie care aşteaptă cuminte ca un bărbat să intre în viaţa ei, să-i crească pruncul şi să-şi descopere calităţile de tată înainte chiar de a deveni părinte. Acest fiu adorabil este prea mic să înţeleagă că acest bărbat nu este tatăl lui adevărat, dar, în curând, cu puţin „ajutor“ de la mama sa, va fi.

 

2. Jolie

 

Misterul său exudă un secret care torturează, pe care trebuie să-l descoperi, dar, atenţie. Genul Angelina Jolie este un dezastru. Arată ca o minune mistică, dar e ceva în tatuajele sale ce te atrage. Atracţia emanată de tipul Jolie este ciudată, aşa că adăugaţi mestecatul de tutun şi va arăta ca o variantă superbă, feminină, a mecanicului dumneavoastră. Este aventuroasă, are o parte sălbatică şi se simte confortabil pe o motocicletă, dar, în cele din urmă, o depresie de-a ei se va revărsa în sufrageria dumneavoastră ca o cireadă de vaci nebune. Obsesia ei pentru moarte şi astrologie gotică va afecta toate zilele dumneavoastră libere. Problemele cu partea ei morbidă nu pot fi rezolvate decât cu bagajele dumneavoastră făcute în grabă şi un bilet de adio pe noptieră.

 

3. Bancroft

 

O femeie are cele mai multe şanse de a concepe un copil înainte de 35 de ani, aşa că este important timpul pentru ea. Dacă sunteţi un bărbat tânăr, să înţelegeţi această urgenţă a sa va fi aproape imposibil. Un bărbat tânăr se simte întotdeauna grăbit de o femeie mai în vârstă decât el. Hollywood-ul a întruchipat povestea dintre o femeie mai în vârstă şi un bărbat mai tânăr ca pe o excursie minunată în fanteziile sexuale. Acest fapt este adevărat numai dacă relaţia cu o femeie mai în vârstă rămâne numai o aventură. Dacă ea este mult mai în vârstă şi are copii, fiţi sigur că acei copii adulţi ai săi nu se vor interesa deloc de dumneavoastră. Dar dacă ea este cu numai cinci ani mai mare, ar trebui să ascultaţi cu atenţie ticăitul ceasului ei interior. La 30 de ani, dacă a investit ceva timp în dumneavoastră, ultimatumul este la un pas să apară. Pregătiţi-vă să faceţi faţă unor măsuri drastice. Pusă pe măritiş, ultimatumul va fi reprezentat de dorinţa de a face copii. Această cerinţă va fi, mai degrabă, ca un decret papal pentru catolici. Dacă puteţi păstra o femeie pentru o aventură, iar copiii săi sunt deja la facultate, atunci puteţi să vă faceţi în continuare de cap. Dacă nu, fugiţi cât mai puteţi.

 

4. Curie

 

Inteligenţa ei v-a fascinat de la început, dar aşteptaţi-vă oricând ca această Marie Curie să vă demoleze cu IQ-ul ei ridicat şi cu mintea sa educată. Vă va diseca şi vă va examina din perspective oblice, folosind raţionamente pentru a vă cântări plusurile şi minusurile. Prin tot apartamentul ei veţi găsi notiţe şi diagrame care să sublinieze calităţile dumneavoastră. Aceste lucruri sunt „de rău“, bineînţeles, dar nu vă faceţi probleme, pentru că tot ea are şi un plan cincinal pentru a vă „îmbunătăţi“. Dragostea dumneavoastră pentru o echipă de fotbal va fi interpretată ca o refulare a momentului din copilărie în care l-aţi văzut gol pe tatăl dumneavoastră. În această relaţie, sexul va fi demontat şi analizat până când dorinţa dumneavoastră va deveni la fel de ştearsă şi de neînsufleţită ca toate diplomele ei universitare şi post-universitare agăţate pe pereţii din dormitor.

Sunt două reguli pe care ar trebui să le respectaţi atunci când vă căutaţi o iubită: dacă e drăguţă şi nu are nici un defect major, mergeţi înainte.

Cealaltă regulă: nici o femeie nu este perfectă, dar încercaţi să vă feriţi de cele în vârstă, care vin „echipate“ cu copii şi patru diplome în psihologie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU