17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAu băut, au condus şi au ajuns pietoni

Au băut, au condus şi au ajuns pietoni

Mai mulţi şoferi din Mehedinţi au căzut în plasa poliţiştilor, fiind depistaţi la volan în stare de ebrietate.

 Cadrele Poliţiei Rutiere l-au depistat marţi în trafic pe C. Costinel, de 49 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală Dacia 1310, pe DN 6, în localitatea Gura Văii, judeţul Mehedinţi, după ce consumase băuturi alcoolice.
Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot marţi, poliţiştii l-au depistat pe V. Nelu, de 47 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, pe strada Iuliu Maniu, după ce consumase băuturi alcoolice.
Acesta a acroşat un autoturism care era staţionat. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Agenţii de poliţie rutieră au depistat în trafic şi şoferi fără drept de  a conduce. B. Andrei, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, conducea, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiul Drobeta Turnu Severin, un ATV cu o capacitate cilindrică de 147 cm cubi, neînmatriculat.
Şi lucrătorii Poliţiei Rutiere din Orşova au desfăşurat o acţiune, ocazie cu care l-au depistat în trafic pe S. George, de 20 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un moped.
Din verificările efectuate, s-a stabilit că mopedul nu este înmatriculat, iar conducătorul nu poseda permis de conducere.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 85, al. 1 şi art. 86, al. 1, din OUG nr.195/2002 republicată, respectiv punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Şoferii depistaţi băuţi la volan au ajuns pietoni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU