11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au scumpit biletele de autobuz

S-au scumpit biletele de autobuz

Biletele de autobuz pe traseele din municipiul Drobeta Turnu Severin şi de pe rutele din Mehedinţi au fost scumpite cu 15%. Patronii celor două firme de transport local susţin că aceste creşteri de preţuri sunt cauzate de pierderile suferite de pe urma transportatorilor ilegali din municipiu.
Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Mihai Demian, a declarat că majorarea preţului biletelor sau abonamentelor de călătorie nu se justifică, motiv pentru care această situaţie va fi analizată de consiliul local care, cu siguranţă, va cere celor două firme de transport urban în comun să revină asupra deciziei.
În replică la afirmaţiile viceprimarului, directorul uneia dintre firme, Constantin Isvoreanu, a precizat că măsura a fost determinată de creşterile salariale ale conducătorilor auto şi casierelor, dar şi de concurenţa pe care le-o fac anumiţi cetăţeni care efectuează ilegal servicii de taximetrie. În cazul în care autorităţile îl vor obliga să aducă preţul la nivelul anterior, va anula anumite trasee care nu sunt rentabile.    

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU