11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBotez ca-n basme la Strehaia

Botez ca-n basme la Strehaia

Petrecere la Strehaia în week-end-ul trecut pentru nepoţii lui Ion Mituşi. Unchiul lui Leo de la Strehaia a pus la cale un botez de basm.

MEHEDINŢI. Mituşi, un fel de împărat al romilor din Strehaia, a cheltuit aproape 200.000 de euro pentru botezul nepotului său, Ionuţ, de un an şi două luni, şi al surorii acestuia, Olga (alintată Columbeanca), de şase luni.
În faţa palatului de marmură s-a amplasat un cort închiriat special pentru acest dublu eveniment. Cortul a fost adus de la Timişoara, pentru închirierea acestuia plătindu-se 20.000 de euro.
„Este botezul nepoţilor mei, vreau să iasă o petrecere aşa cum nu s-a mai văzut. Trei zile şi trei nopţi muzica nu se va opri. Am invitat peste 1.500 de oameni din toată ţara“, a declarat Ion Mituşi, bunicul micuţilor.
Săptămâna trecută a fost botezat Ronaldinio, iar invitaţii au fost plăcut impresionaţi de desfăşurarea de forţe.
„Frumos, nu am cuvinte! Şi botezul nepotului meu, Ronaldinio, a fost ca-n poveşti, dar, cum este tradiţia la noi, să nu ne lăsăm mai prejos ţigan de ţigan, vecinul meu Mituşi le-a făcut nepoţeilor un vis de botez. Cinste lui!“, a declarat bunica lui Ronaldinio.
Cu această ocazie au fost comandate 2.000 de baloane inscripţionate cu chipul lui Ionuţ şi al lui Olgăi. Pentru petrecere, bucătarii au tăiat 50 de porci, 30 de curcani, 20 de miei şi cinci viţei.

Loredana şi Nicolae Guţă au cântat la botez

De la botez nu au lipsit vedetele de televiziune şi maneliştii de marcă. Pentru 15.000 de euro a fost tocmit Nicolae Guţă, care a avut un adevărat concert maraton, de două zile.
Melodiile manelistului, ca „Frate, frăţiorul meu“, „Mă bate vântul mă bate“, dar, mai ales, „Lasă ploaia să mă ude“ şi „Ploaia cu bani“, au făcut furori printre romii care nu s-au uitat la zecile de mii de euro aruncate lui Nicolae Guţă. Manelistul a oferit autografe mulţimii şi a făcut fotografii cu Ionuţ şi Olga.
Ieri, micuţii au fost duşi la biserica din Strehaia, pentru a deveni creştini. Alaiul romilor a paralizat circulaţia în centrul oraşului aproape două ore.
Naş de botez a fost un cunoscut rom din oraş, care învârte miliarde şi are zeci de maşini şi trei palate în curte. 500 de galbeni mari au fost darul de botez al naşului Gogu pentru micuţi. După strigarea darului de botez s-a strâns o adevărată comoară, zeci de kilograme de aur şi mii de euro. Fiecare invitat a dat cel puţin cinci galbeni mari. Seara, după botezul creştin, au urmat o megapetrecere, la care şi-au dat întâlnire Vacanţa Mare, Loredana Groza, Liviu Guţă şi alţi artişti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS