18.3 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrucuri pentru seducţie

Trucuri pentru seducţie

O mie de femei au decis cum vor să fie cucerite. Site-ul www.mykiss.ro vă împărtăşeşte părerea acestora.

Care este cea mai bună metodă de a o invita în oraş?
În loc să apelaţi la ceva ciudat, dar drăguţ, de genul unui bileţel inspirat, un mix pe un cd, o serenadă, mai bine daţi-i un telefon sau adresaţi-i o întrebare directă: „Cred că eşti grozavă. Nu vrei să ieşim la cină? Eşti liberă vineri?“. 53% dintre femei spun: „Nu încerca să mă impresionezi“. Doar 7% vor să fie invitate în oraş într-un mod original.  Aproape jumătate dintre femeile care au „alte planuri“ vor, de fapt, să le mai invitaţi o dată. Fiţi atent însă la cele care vă trimit la plimbare în mod politicos!

Cum treci de la cină la o prelungire mai intimă a întâlnirii?
Nu o invitaţi la dumneavoastră acasă. Mai bine spuneţi-i că ştiţi un loc nemaipomenit pentru desert. 54% dintre femei spun: „Găseşte o continuare naturală pentru cină“. Pentru a seduce o femeie, trebuie să o luaţi uşor, nu să o dezbrăcaţi direct. După ce spargeţi gheaţa cu o băutură sau cu un antreu, vine vremea marelui eveniment. Aşa că găsiţi un loc intim pentru a-i mângâia mâna sau spatele… Dacă nu reuşiţi să fiţi tocmai graţios ori îndemânatic, faceţi haz de necaz!

Cum să o invitaţi la dumneavoastră acasă?
Decât să fiţi sincer şi să îi spuneţi că vreţi să fiţi mai apropiaţi şi că nu vreţi ca seara să se termine, mai bine o invitaţi-o sus să bea ceva sau să vă uitaţi la un film… . 51% dintre femei spun: „Hai să o luăm treptat“. Sinceritatea este revigorantă, dar în cazul de faţă poate intimida. Căutaţi anumite gesturi care vă arată că se simte atrasă de dumneavoastră înainte de a lansa invitaţia. Dacă nu sunteţi sigur că e ceva, lăsaţi-o să aleagă unde vrea să beţi ceva: la dumneavoastră acasă sau la un bar.

Aveţi cinci minute pentru a vă aranja casa. Ce anume aranjaţi?
Nu vă asiguraţi că dormitorul este atractiv pentru ea. Mai bine asiguraţi-vă că baia arată ok. 67% dintre femei spun: „Curăţenia în baie este esenţială“. Dacă e pe trei sferturi hotărâtă şi vede baia murdară, fiţi sigur că nu mai puteţi face nimic. Asiguraţi-vă că în restul casei aveţi multe fotografii din călătoriile dumneavoastră, poze cu prietenii, cu familia. Asta face ca atmosfera să pară mai caldă şi pot fi bune subiecte de conversaţie. Aveţi grijă totuşi să nu exageraţi cu decoraţiunile!

Când faceţi prima mişcare?
Nu vă grăbiţi să treceţi la atac imediat ce intraţi în casă. Aşteptaţi până după ce v-aţi relaxat şi aţi făcut puţină conversaţie. 70% dintre femei spun: „Lasă-mă să-mi trag sufletul şi să vorbim puţin“. Doar 22% dintre femei vor să faceţi prima mişcare la bar sau chiar pe scările din faţa casei. Trebuie să creaţi atmosferă cel puţin 15 minute. Trataţi-o ca pe un oaspete oarecare, oferiţi-i o băutură, puneţi muzică, iar când se apropie momentul, aveţi grijă ca muzica să fie romantică.

Cum faceţi prima mişcare?
Nu faceţi glume menite să o dezarmeze. Mai bine atingeţi-o uşor sau jucăuş, faceţi orice pentru a stabili contactul fizic. 38% dintre femei spun: „Fă prima mişcare după ce corpurile noastre s-au apropiat“. Aveţi grijă ca, atunci când o sărutaţi, să nu sară ca arsă! Nu faceţi gesturi neaşteptate.

Situaţia devine din ce în ce mai fierbinte. Cum ştiţi că e pregătită pentru mai mult?
Nu aşteptaţi să vă spună ce să faceţi. E adevărat că femeilor n-ar trebui să le fie teamă să ceară ceea ce vor. Mai bine urmaţi-o în ce face: dacă îşi strecoară mâinile sub hainele dumneavoastră, atunci faceţi şi dumneavoastră acelaşi lucru. 50% dintre femei spun: „Ai grijă cât de mult îmi manifest pasiunea“. Lăsaţi lucrurile să se intensifice de la sine, căutând invitaţii mai mult sau mai puţin subtile. Atingeţi-i sânii şi coapsele şi fiţi atent la reacţia ei. Dacă devine încordată, treceţi la părţi neutre. O dată ce aţi trecut de ecuator, pe sub haine sau pe deasupra lor, puteţi să vă mutaţi în dormitor.

Care este planul dumneavoastră?
Nu îi oferiţi un masaj, indiferent cât de senzual ar fi el. Mai bine sărutaţi-o până se excită. 68% dintre femei spun: „Excită-mă încet“. Masajele intime sunt deja „passe“. Sunt atât de evidente! Acelaşi lucru este valabil şi pentru petalele de trandafiri sau lumânărelele din dormitor. Cu cât o excitaţi mai mult acum, cu atât rezultatul va fi mai satisfăcător. Petreceţi măcar zece minute sărutând-o şi mângâind-o înainte de a scăpa de haine!

Care este cea mai bună modalitate de a dezbrăca o femeie?
Nu îi scoateţi hainele de pe ea. Preferaţi un amestec spontan: poate îi scoateţi dumneavoastră bluza, dar o lăsaţi pe ea să-şi scoată pantofii. 74% dintre femei spun: „Ne ajutăm unul pe celălalt“.
Dacă doar unul singur participă la această operaţiune, atunci va fi sacrificat cel mai important lucru: dezbrăcatul încet. În loc să-i fixaţi furibund doar sânii sau pantalonii, axaţi-vă pe părţile corpului ei, care sunt deja dezgolite. Pe măsură ce o dezbrăcaţi, folosiţi-vă mâinile pentru a ajunge cât mai… departe.
Dacă vă opreşte marşul spre sud, nu înseamnă că vrea să renunţaţi definitiv, ci doar să mai scădeţi din intensitate.

Care este ţelul atunci când faceţi sex pentru prima dată cu acea persoană?
Mizaţi pe stabilirea unei conexiuni, pe clădirea unei relaţii emoţionale. Nu gândiţi „Cu cât mai orgasmic, cu atât mai bine. Vreau să aibă o experienţă de neuitat“. 45% dintre femei spun: „Sporeşte-mi sentimentul de apropiere. Lasă Kama Sutra!“ Femeile nu vor orgii de prima dată. Faceţi-vă timp să respiraţi şi stabiliţi contactul vizual între săruturi.
Mai mult de 83% dintre femei preferă la început poziţia misionarului. Cu cât se simte mai bine, cu atât mai mult va lăsa garda jos!

Cum comunicaţi în actul sexual?
Nu îi puneţi întrebări pentru a vă asigura că se simte satisfăcută. Mai bine fiţi foarte atent la feedback-ul nonverbal. 44% dintre femei spun: „Fii atent la limbajul corpului meu“. Descrierea verbală a fanteziilor sexuale nu este la fel de uşoară pentru toţi oamenii. Femeile nu vor să şi le exprime de prima dată. Mai mult de 39% dintre femei spun că prea multă vorbărie le inhibă.

Ce spuneţi dimineaţa la plecare?
Nu-i spuneţi: „M-am distrat super. Mersi“. Mai bine întrebaţi-o când vă mai puteţi întâlni. 82% dintre femei spun: „Zi-mi că vrei să mă mai vezi – cât de curând“. Nu-i spuneţi doar că o s-o mai sunaţi; spuneţi-i că o s-o sunaţi chiar în după-amiaza respectivă. Şi daţi-i o altă întâlnire sâmbăta viitoare. Majoritatea femeilor vor să le daţi întâlnire înainte să plecaţi. Ele cred că interesul dumneavoastră este direct proporţional cu numărul telefoanelor pe care le primesc de la dumneavoastră. Aţi plecat fără să vă luaţi la revedere ca lumea?
Aveţi la dispoziţie o oră pentru a suna şi a repara greşeala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS