13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAu furat telefoane mobile

Au furat telefoane mobile

MEHEDINŢI. Poliţiştii din municipiul Orşova şi cei din Godeanu au fost sesizaţi despre producerea a două furturi din magazine. Doi vânzători au rămas fără telefoanele mobile.
„Lucrătorii Biroului Poliţiei de Ordine Publică de la Poliţia Orşova au identificat-o pe Georgeta P., de 40 de ani, din Orşova, ca fiind autoarea furtului comis în aceeaşi zi în incinta unei societăţi comerciale din municipiu. Poliţiştii au stabilit că aceasta, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din Orşova, a sustras de pe un raft, profitând de neatenţia vânzătoarei, un telefon mobil care aparţinea Lilianei P.“, a declarat ofiţerul de serviciu al IPJ Mehedinţi.
Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar celei în cauză i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Şi poliţiştii Postului de Poliţie Godeanu, în timp ce executau serviciul de patrulare în localitate, l-au depistat pe Marian C., de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin. Cu ocazia percheziţiei corporale s-a găsit asupra sa ascuns un telefon mobil, a cărei provenienţă nu a putut-o justifica. Poliţiştii au stabilit că Marian C. a sustras telefonul mobil de la magazinul din comună, telefonul aparţinând vânzătorului Stelică P. Bunul sustras a fost recuperat, iar în cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208-209 C.P.                   

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS