22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrima întâlnire, nu şi ultima

Prima întâlnire, nu şi ultima

Cât de penibilă poate fi prima întâlnire! Emoţii, tăceri… o primă întâlnire poate fi un adevărat coşmar şi dacă iese rău vă distruge încrederea în dumneavoastră pentru viitoarele prime întâlniri pe care o să le aveţi.

Aşa că lecţia numărul unu când e vorba de întâlniri e că prima impresie nu spune neapărat totul. O persoană poate părea tăcută, morocănoasă sau indiferentă, când, de fapt, e doar emoţionată. Aşadar, fiţi atenţi şi învăţaţi ce aşteaptă femeile de la o primă întâlnire, ca să vă scutiţi pe viitor de seri ratate şi de situaţii neplăcute. Vă învaţă site-ul www.mencity.ro. Femeile vor să fie în centrul atenţiei. Nu e greu deloc. În loc să vă uitaţi mereu în jur după fiecare blondă cu fustă scurtă care întră în local, concentraţi-vă atenţia la femeia din faţa dumneavoastră. În fond, dacă aţi invitat-o, trebuie să fi găsit ceva interesant la ea, nu? Şi închideţi-vă mobilul, e extrem de enervant să fiţi întrerupt la fiecare zece minute de sms-uri cu rezultatele ultimului meci de fotbal.
Maniere impecabile. Nu uitaţi să folosiţi tacâmul potrivit pentru fiecare fel de mâncare, să vă împăturiţi şervetul pe genunchi, să-i trageţi scaunul când se aşază. În nici un caz să nu vă plângeţi de preţurile din meniu. Femeile observă şi ţin minte lucrurile de acest gen.
Echilibrul conversaţiei. Chiar dacă vă simţiţi foarte relaxat în prezenţa ei, nu vă apucaţi să-i povestiţi întreaga dumneavoastră viaţă, daţi-i şi ei ocazia să vorbească. Dacă vi se pare că e reţinută şi trebuie să-i scoateţi cuvintele din gură cu cleştele, mai bine întâlniţi-vă într-o discotecă sau un club zgomotos, unde conversaţia nu are atâta importanţă.
Nu o sufocaţi! În afară de situaţiile în care sunteţi amândoi cuprinşi de o pasiune carnală de necontrolat, lăsaţi-o să respire. Dacă vă veţi petrece toată seara ţinând-o de mână sau mângâind-o cu piciorul pe sub masă, partenera s-ar putea simţi sufocată sau chiar ameninţată. Nu vă duceţi niciodată la prima întâlnire cu speranţa că se va ajunge la sex. Dacă aşa ceva vi se întâmplă, înseamnă doar că aţi fost foarte, foarte norocoşi.
Nu faceţi exces de zel! Chiar dacă v-ar plăcea să o impresionaţi cu o masă foarte rafinată sau cu nişte flori scumpe, nu uitaţi că e doar prima întâlnire şi cel mai important e să fiţi voi înşivă. Dacă o plimbaţi prin tot oraşul cu limuzina, data viitoare va trebui să faceţi ceva şi mai şi, n-o veţi putea scoate, pur şi simplu, la un hamburger. Şi în scurt timp veţi fi lefteri.
Program flexibil. E bine să aveţi întotdeauna la îndemână alternative în privinţa locului şi modului în care o să vă petreceţi seara. Un bărbat care îi lasă femeii toate alegerile poate fi privit ca amabil, dar îşi pune partenera într-o situaţie dificilă. Aşa că fiţi pregătiţi să oferiţi sugestii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS