17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Pentru infideli

Mai contează de ce aţi făcut-o? De fapt, da, chiar contează, pentru că, dacă aţi călcat strâmb şi vreţi să vă păstraţi iubita, e important să ştiţi cum să vă pregătiţi pledoaria. E posibil să vă fie frică să mărturisiţi. Însă, e la fel de posibil să vă macine acest secret suficient încât relaţia să se strice, chiar dacă ea nu ştie nimic. Site-ul www.mencity.ro vă recomandă ca, înainte să luaţi vreo hotărâre, să vă puneţi câteva întrebări.

Puteţi trăi liniştit cu gândul că aţi înşelat-o, dacă ea nu află? Dacă răspunsul e da, dacă vă cunoaşteţi bine şi ştiţi că nu vă va chinui vinovăţia, pe motiv că ce nu ştie n-o doare, nu are rost s-o faceţi să sufere.
Există vreo şansă că ea să afle de escapada dumneavoastră din altă parte? Dacă n-aţi fost prea discret, sau vă temeţi ca nu cumva cealaltă femeie să-i spună iubitei dumneavoastră totul, ar fi bine să vorbiţi dumneavoastră primul. Veţi suporta consecinţele în funcţie de cum hotărăşte ea, dar nu veţi mai veni acasă cu inima strânsă şi o veţi scuti de umilinţa de a auzi de la alţii.
Aventura dumneavoastră s-ar putea lăsa cu nişte complicaţii? Dacă ştiţi că nu v-aţi protejat şi nici nu cunoaşteţi bine persoana cu care aţi fost, faceţi-vă un control urgent şi evitaţi relaţiile sexuale cu prietena dumneavoastră până la aflarea rezultatelor. Nu ar fi cinstit ca ea să suporte consecinţele faptelor dumneavoastră. Dacă aţi păţit-o, nu puteţi decât să-i spuneţi adevărul cât mai repede, pentru că îşi va da seama oricum.

Adevărul doare

Adevărul e calea preferabilă, dar dumneavoastră vă cunoaşteţi cel mai bine iubita şi ştiţi cât este sau nu de înţelegătoare. Dacă aţi hotărât să-i spuneţi, trebuie să ştiţi că nu există cale uşoară. De suferit, tot va suferi, important e dacă vă va ierta sau nu.
Alegeţi-vă bine momentul! De Sărbători, de ziua ei, înainte de un examen… chiar nu e cazul. Probabil ştiţi asta deja, dar uneori dorinţa de a vă elibera conştiinţa vă poate face să nu mai gândiţi limpede. Ar fi bine s-o pregătiţi un pic înainte, s-o sunaţi să-i spuneţi că vreţi să staţi de vorbă cu ea. Femeile au intuiţia foarte dezvoltată şi înţelege când e vorba de ceva grav.
Când sunteţi faţă în faţă cu ea, e important să-i spuneţi că o iubiţi şi nu vreţi s-o pierdeţi. După care să-i spuneţi că aţi avut o aventură care nu a însemnat nimic pentru dumneavoastră şi că vă pare rău. Nu-i daţi detalii despre cum s-a întâmplat sau despre cum era femeia respectivă, chiar dacă vi le cere ea. Femeile sunt masochiste în aceste situaţii, le place să se chinuiască imaginându-şi cum v-aţi culcat cu cealaltă, să se compare cu ea… dumneavoastră spuneţi-i doar că n-a fost nimic special. În nici un caz să nu faceţi vreo gafă de genul: „Am dorit-o foarte tare şi nu m-am mai putut abţine“, că aţi şi pus cruce relaţiei.
Dacă ea vă părăseşte (şi, cel mai probabil, aşa va face), nu renunţaţi! Căutaţi-o, sunaţi-o, trimiteţi-i mesaje, altfel va crede că nu vă mai pasă de ea. Dacă vă cere expres s-o lăsaţi un timp în pace, interesaţi-vă de viaţa ei la prietenii comuni, pentru că vor avea ei grijă ca ea să afle acest lucru. Aşa va şti că vă gândiţi la ea şi e posibil să vă mai acorde o şansă.
Dacă o lăsaţi cu adevărat în pace o vreme, s-ar putea s-o revedeţi vreodată, dar de mână cu alt bărbat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS