13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGazeta de Sud, nominalizată din nou pentru Premiul „Dumitru Tinu“

Gazeta de Sud, nominalizată din nou pentru Premiul „Dumitru Tinu“

Clubul Român de Presă (CRP) a anunţat nominalizaţii pentru Premiul „Dumitru Tinu“, care va fi acordat unei societăţi de presă din provincie, iar aceştia sunt Media Sud Management (Gazeta de Sud), Nord Est Distribution (Ziarul de Vrancea), Macromedia (Punctul) şi Fundaţia „Cartea Călătoare“ (Radar). Gazeta de Sud a câştigat şi anul trecut Premiul „Dumitru Tinu“.
În cadrul ediţiei din acest an a Premiilor CRP s-au înscris 304 jurnalişti, care au trimis 618 materiale de presă. Decernarea premiilor va avea loc pe 16 aprilie 2007.
Gazeta de Sud este cel mai citit cotidian regional din România, având peste 160.000 de cititori şi un tiraj mediu de 30.000 de exemplare. În cei 12 ani de la înfiinţare, Gazeta de Sud a devenit cel mai apreciat şi bine vândut ziar din Oltenia. Gazeta de Sud se distribuie în zona Olteniei şi acoperă toate domeniile editoriale specifice unui cotidian: ştiri locale, probleme sociale, evenimente sportive, sănătate, educaţie, reţete culinare, programe şi recomandări TV, anchete, cultură, economie, evenimente, viaţa vedetelor şi chiar bârfe. Un tiraj record (aproximativ 37.000 de exemplare tipărite la Tipografia de Sud) este asigurat, în fiecare vineri, de suplimentul gratuit TV Sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS