25.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFinantele la comun

Finantele la comun

Ati ajuns la acel moment al relatiei când puneti banii in acelasi portofel? Evitati eventualele discutii „colaterale“ si mai ales evitati sa ramâneti fara portofel. Va ajuta site-ul www.menonline.ro.


Porniti de la aceleasi premise. Când va decideti sa economisiti, motivele pot fi diferite: poate dumneavoastra o faceti pentru o masina de lux sau pentru o calatorie, in vreme ce ea isi doreste o casa. Discutati planurile comune si individuale, astfel incât viitoarele cheltuieli sa fie foarte limpezi. Altfel s-ar putea sa deveniti peste noapte proprietarul unui teren viran din afara orasului.


Puneti-o de un plan! Decideti de la bun inceput care facturi va revin dumneavoastra si care ei. De exemplu, daca ea vorbeste in fiecare seara câte doua ore cu prietena cea mai buna, ar fi normal sa plateasca telefonul. Nu va lasati pacalit daca va propune sa plateasca ea orice altceva. S-ar putea ca factura la mobil sa depaseasca intretinerea!


Criticile se platesc! De vreme ce subiectul banilor poate deveni tabu, este bine sa va folositi talentele diplomatice. Spre exemplu, va scoate din minti ca mereu ii bate vântul prin portofel si ca isi da tot salariul pe o pereche de pantofi? Spuneti-i delicat ca nu sunteti de acord, adaugati chiar si un mesaj pozitiv, de genul: „Sunt foarte sexy pantofii astia noi!“. Daca veti tipa la ea, veti inrautati situatia pentru ca femeile se refugiaza in shopping, daca nu stiati.


Rezerve proprii. Este important sa va pastrati o cota din fiecare salariu pentru cheltuielile personale. Iubita dumneavoastra nu va fi de acord cu nimic din ce va veti cumpara pentru dumneavoastra, de aceea este necesar sa va asigurati un grad de autonomie.


Dar puteti veni acasa si cu un buchet de flori din când in când si nu va observa nimic ciudat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS