14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDomnii la cosmetica

Domnii la cosmetica

America Latina a fost si ea cuprinsa de valul metrosexualitatii. Cum au fost transformati barbatii si cum schimba ei dupa atâta amar de vreme evolutia masculilor va povesteste site-ul www.menreport.ro.


Metrosexualitatea a luat asa o mare amploare incât firmele producatoare de cosmetice pentru barbati se lupta sa tina pasul cu pretentiile barbatilor. Profitul din vânzarea anuala a acestor produse ajunge in America Latina pâna la trei milioane de dolari.


In Argentina, barbatii viziteaza tot mai des cabinetele de chirurgie plastica. Procentul barbatilor „operati“ a crescut in doar cinci ani de la 10% la 25%. Cele mai frecvente operatii sunt rinoplastia si liposuctia.


In Brazilia, cele mai populare tratamente in rândul barbatilor sunt cele in urma carora le dispar petele de pe corp aparute de la expunerea excesiva la soare.


In Mexic s-a ajuns pâna intr-acolo incât barbatii apeleaza la saloanele de machiaj inaintea unei intâlniri importante.


Spa-urile au fost invadate de barbati. Daca inainte aveau doar o zi speciala pentru barbati, acum au cinci, pentru ca foarte multi isi doreau sa vina la masaje corporale si faciale.


Si in cazul saloanelor de manichiura se intâmpla acelasi lucru. Barbatii sunt tot mai interesati de modul in care arata unghiile lor si, spun manichiuristele, sunt chiar mai pretentiosi decât femeile.


La noi nu s-a ajuns inca la acest nivel… Barbatii sunt mai rusinosi când vine vorba de mers la saloane de cosmetica si prefera sa se ocupe singuri de acest aspect sau sa se lase pe mâna iubitei/surorii. Totusi, in câtiva ani, probabil ca femeile isi vor face unghiile si isi vor vopsi parul cot la cot cu barbatii. Asta da egalitate!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS