14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPe Margineanu il „iubeste“ si oltencele

Pe Margineanu il „iubeste“ si oltencele

Pentru ca „Ma iubeste femeile“ este una dintre piesele care l-au facut cunoscut pe piata muzicala, Mihai Margineanu s-a decis sa le impresioneze pe oltence cu melodiile sale chiar de ziua lor, de 8 Martie. Spectacolul se va desfasura in Mediclub, lânga Femina, la subsol. Dupa cum singur recunoaste, muzica pe care o cânta pentru prieteni, la chefuri, l-a facut celebru.


„M-am lansat de ziua mea, intr-o seara de octombrie 2005, la foc de tabara. Pe la Râsnov. Mi-as fi dorit sa scot un album numai cu folclor oltenesc. Dar… exista un mare Tudor Gheorghe! Credeti ca mai e loc? Eu nu cred!“, a spus zâmbind cântaretul.


La 37 de ani, Mihai Margineanu nu a ezitat sa debuteze in muzica. Si a reusit, devenind repede cunoscut sub numele de scena, imprumutat de la una dintre piesele sale de rezistenta, „Gore din Chitila“. Nu are un stil muzical definit, ci interpreteaza „cântece vechi românesti“, din care nu are de gând sa traiasca, muzica fiind pentru el doar un hobby. Mihai i-a facut, in sfârsit, si un urmas lui Gore, melodia „Si ingerii bea vin“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII