12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua sinucideri in week-end

Doua sinucideri in week-end

Doi doljeni au ales sa-si puna capat zilelor in acest sfârsit de saptamâna, spânzurându-se. Primul caz de suicid dintre cele doua a fost inregistrat de politistii doljeni sâmbata, in jurul orei 21.00, când au fost anuntati de Maria Mihalache, din localitatea doljeana Robanesti ca si-a gasit fiul, pe Viorel Dina, de 18 ani, elev in Craiova, spânzurat intr-o anexa a gospadariei din localitate.


La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care a constatat decesul. Politistii nu au suspiciuni cu privire la decesul tânarului, nefiind gasite urme de violenta pe corp. Oamenii legii pesupun ca boala l-a impins pe baiat sa-si ia viata, acesta fiind in evidente cu HIV.


Duminica dimineata, politistii craioveni au fost anuntati ca Georgeta Oprescu, de 48 de ani, din Craiova, a fost gasita spânzurata in bucataria locuintei, de fiica sa. In urma cercetarilor s-a stabilit ca femeia a mai avut tentative de suicid si ca aceasta suferea de afectiuni psihice. Nici in acest caz nu sunt suspiciuni cu privire la deces. Corpurile neinsufletite ale celor doi au fost transportate la morga Spitalului „Filantropia“ Craiova pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu certitudine a cauzei mortii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS