3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCercetat in libertate pentru omor

Cercetat in libertate pentru omor

Tribunalul Dolj a respins ieri propunerea de arestare preventiva facuta de procurori pentru un barbat cercetat pentru ca si-a ucis sotia. Ion Predut, de 46 de ani, din Cotofenii din Dos, a fost retinut ieri de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj sub acuzatia de omor calificat. Conform procurorilor, pe 17 iunie 2006, Predut a batut-o pe sotia sa, Ecaterina, pe motiv ca femeia ar avea patima betiei.


A lovit-o cu un corp dur in zona abdominala, provocându-i leziuni interne ale intestinului subtire care au condus ulterior la decesul victimei in spital. Raportul de expertiza medico-legala, care a fost remis Parchetului cu câteva zile in urma, i-a condus pe procurori la concluzia ca Ion Predut a actionat cu intentia de a-si ucide sotia.


Drept urmare, pe numele lui s-a emis o ordonanta de retinere, tot ieri fiind prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventiva pentru savârsirea infractiunii de omor calificat, fapta sanctionata de Codul Penal cu inchisoare de la 15 la 25 de ani. Judecatorii au considerat ca nu se impune arestarea invinuitului, insa Parchetul a facut recurs, care se va judeca in termen de trei zile la Curtea de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS