11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDacie facuta zob pe DE 79

Dacie facuta zob pe DE 79

Un medic de la Spitalul din Bumbesti Jiu a fost ranit grav si a ajuns in coma la spital, dupa ce a intrat cu Dacia intr-un autocamion ce se deplasa regulamentar.


Un grav accident de circulatie s-a produs ieri-dimineata pe DE 79, la intrarea in orasul Bumbesti Jiu. In urma impactului dintre o Dacie si un autocamion Iveco, Diana Patrascoiu, de 32 de ani, de profesie medic, a ajuns in coma la Spitalul Judetean din Târgu Jiu. Din primele cercetari ale Politiei Rutiere reiese ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei conducatoarei auto a Daciei. Femeia a plecat dis-de-dimineata de la Târgu Jiu pentru a ajunge la serviciu, la Spitalul din Bumbesti Jiu, unde urma sa intre in tura. Diana Patrascoiu se grabea sa ajunga la locul de munca, in ciuda conditiilor meteorologice nefavorabile, carosabilul fiind umed.


Au evitat un accident in lant


Soferita nu a mai avut timp sa efectueze o manevra in trafic si, pe fondul neatentiei, a patruns pe contrasens si a intrat in autocamionul Iveco. La volanul acestuia se afla Emil Teodor Brad, de 24 de ani, din Alba Iulia, angajat al SC LIDER PROD CARN SRL. Autocamionul era incarcat cu marfa si se indrepta spre Târgu Jiu. Coliziunea dintre cele doua masini i-a ingrozit pe ceilalti participanti la trafic, acestia reusind in ultimul moment sa evite impactul si sa produca un accident in lant. Circulatia in zona a fost oprita timp de câteva zeci de minute, pentru ca echipele de interventie sa degajeze soseaua de resturile de fiare contorsionate care mai ramasesera din Dacie. Partea frontala a autocamionului a fost, de asemenea, serios avariata. In urma testelor s-a stabilit ca soferul Emil Teodor Brad nu consumase bauturi alcoolice.


A ajuns la alt spital…


Daca soferul autocamionului a scapat ca prin minune cu doar câteva rani, Diana Patrascoiu nu a mai ajuns la Spitalul din Bumbesti Jiu unde era asteptata de colegii sai si de pacienti, ci la Spitalul din Târgu Jiu, unde a fost preluata in stare de coma. Rudele medicului, venite la locul accidentului pentru a mai recupera o parte din bunurile care au ramas din Dacia turtita, nu isi puteau explica modul in care s-a produs incidentul. Daca ieri-dimineata, in jurul orei 8.30, circulatia pe DE 79 a fost blocata complet, dupa 9.30 Politia Rutiera a permis accesul masinilor care se deplasau pe ruta Petrosani – Târgu Jiu, ulterior traficul fiind reluat.


Trimisa la Bucuresti


Intrucât starea de sanatate a Dianei Patrascoiu a continuat sa se agraveze, medicii din Târgu Jiu au decis ieri sa o trimita pe ranita, pentru o interventie chirurgicala, la un spital din Bucuresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS