15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalProtest la inaltime

Protest la inaltime

Un craiovean a amenintat ieri ca se arunca de pe antena cladirii Romtelecom din strada Unirii daca nu ii sunt rezolvate mai multe revendicari. In jurul orei 16.00, Marian Ungureanu, de 36 de ani, a escaladat gardul care desparte Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Craiova de cladirea Romtelecom, apoi a urcat pe scara din spatele cladirii pâna pe acoperis, iar de acolo pe antena situata deasupra cladirii. Gesticulând si strigând in gura mare, barbatul a amenintat ca se arunca in gol, daca nu este ajutat sa-si rezolve problemele.


La fata locului s-au deplasat politisti comunitari, lucratori ai Sectiei 1 Politie Craiova, jandarmi si ambulanta SMURD. Politistii au inceput sa negocieze cu barbatul si, dupa circa o ora, au reusit sa-l convinga sa coboare singur, mai ales ca il razbise si vântul rece.


Oamenii legii n-au inteles insa prea bine de ce protesta barbatul, care era incoerent din cauza ca bause „doar o bere“, dupa cum chiar el a recunoscut. Nemultumirile lui Ungureanu tineau când de ajutorul social prea mic, când de o amenda pe care ar fi primit-o si n-ar avea cu ce s-o plateasca.


De fapt, Marian Ungureanu nu este la prima aventura de acest gen. Pe 5 ianuarie s-a urcat pe aceeasi antena de pe cladirea Romtelecom, pe motiv ca lucratorii Serviciului Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor Craiova ar fi refuzat sa-i elibereze cartea de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS