14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRazie de proportii pe Valea Oltului

Razie de proportii pe Valea Oltului

Politistii vâlceni au depistat, de la inceputul anului, mai multe prostituate pe Valea Oltului. Multe dintre fetele prinse de politisti sunt minore, iar altele sunt trimise „la produs“ chiar de soti. La sfârsitul saptamânii trecute, politistii din Calimanesti au desfasurat o actiune cu efective marite din cadrul Compartimentelor de Investigatii Criminale si Mica Criminalitate si Siguranta Publica in parcarile de pe Valea Oltului.


Aceasta actiune a vizat in special depistarea persoanelor care practica prostitutia, societatile comerciale care au personal angajat cu atributii de paza si furturile de combustibil din autoturismele aflate in tranzit. „In urma acestei actiuni largite au fost depistate si sanctionate trei prostituate si controlati 12 paznici, dintre care trei au fost sanctionati la Legea nr. 333/2003, privind paza obiectelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor. In urma analizei fiecarui caz, politistii au stabilit ca persoanele de sex feminin depistate se prostitueaza din cauza situatiei materiale precare, a mirajului banilor câstigati rapid si relativ usor din punctul lor de vedere, fiind vizati in principal cetateni straini, mai ales conducatori auto care sunt in tranzit prin judetul Vâlcea“, a precizat subcomisarul Marcel Sardaru, purtatorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.


A mai fost depistat in trafic un sofer care se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Nicolae A., de 30 de ani, din Calimanesti, a fost prins in timp ce conducea un autoturism marca Dacia 1300, iar in urma recoltarii probelor biologice, rezultatul a fost de 2,00 ml / l alcool in sânge. Barbatul s-a ales cu dosar penal. Politistii au desfasurat si ieri o actiune in târgul din localitate pe linia comercializarii ilegale a animalelor de catre persoanele fizice. Cu ocazia acestei actiuni, au fost aplicate patru sanctiuni, dintre care una de 10.000 de lei si trei in valoare de 2.400 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS