13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalEleva calificata in semifinalele pentru EUROVISION

Eleva calificata in semifinalele pentru EUROVISION

Alexandra Badoi, din Târgu Jiu, de 18 ani, a reusit performanta sa se califice in semifinalele selectiei nationale 2007 pentru EUROVISION, alaturi de nume importante din muzica usoara româneasca. Printre interpretii cu care adolescenta din Târgu Jiu va concura se numara: Marcel Pavel, Nico, Andra, Morandi, precum si trupele Desperado si Spitalul de Urgenta.


Alexandra Badoi, cu numele de scena Ada, a reusit sa se califice in fata unor nume consacrate, cum ar fi Paula Seling si Vama Veche, ale caror piese au fost respinse de juriu si nu au mers in etapa semifinala, unde au fost selectate 24 de melodii, printre acestea fiind si cea interpretata de tânara din Târgu Jiu.


Performanta este cu atât mai mare cu cât Alexandra Badoi este la prima participare la un concurs pentru adulti. Ea a participat pâna acum doar la concursuri pentru copii. „Am trimis piesa si apoi m-au sunat. Am avut timp doar doua zile sa ma pregatesc. Am facut si videoclipul, care va fi difuzat din aceasta saptamâna“. Piesa Alexandrei se numeste „You and Me“ si a fost compusa de Laurentiu Panoiu, profesorul ei de canto de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, iar textul a fost scris chiar de ea. Alexandra Badoi este eleva la Colegiul National „Tudor Vladimirescu“ si urmeaza de doi ani cursurile sectiei de canto de la Palatul Copiilor. Ea va intra in concurs pe 3 februarie. „Din cele 24 de piese se vor alege sase. Vor conta, in desemnarea pieselor, notele juriului si televotingul. Astept sustinerea târgujienilor“, a spus Ada.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS