20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrefectul de Mures, accidentat la schi

Prefectul de Mures, accidentat la schi

Prefectul de Mures, Ciprian Dobre, s-a accidentat grav la picior, in ajunul Revelionului, in timp ce se afla la schi in statiunea turistica Straja din Valea Jiului. Potrivit salvamontistilor, prefectul a cazut pe pârtie, iar cu cantul de la unul dintre schiuri s-a taiat la picior.


„A cazut si unul dintre schiuri l-a lovit peste picior si i-a provocat o rana deschisa destul de mare. Am intervenit imediat si l-am coborât la baza telescaunului, iar de acolo l-a preluat o ambulanta SMURD“, a declarat Mihai Csiki, salvamontist.


Prefectul Ciprian Dobre se afla in vacanta in statiunea Straja, unde intentiona sa-si petreaca Revelionul, iar dupa câteva ore de ingrijiri la Spitalul de Urgenta din Petrosani a putut sa urce din nou la munte.


Seful Serviciului SMURD Petrosani, Catalin Popa, a spus ca prefectul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la Spitalul din Petrosani pentru investigatii si tratament de specialitate.


Ciprian Dobre s-a intors in aceeasi zi la Straja, dupa ce medicii din Petrosani i-au suturat rana. Catalin Popa a precizat ca prefectul nu a fost ranit grav, iar dupa ce i-a fost suturata rana, a decis sa nu ramâna in spital si sa se intoarca in statiune, la schi.


Salvamontistii din Straja au intervenit in ultimele zile in peste 100 de cazuri, majoritatea din cauza ca turistii ignora regulile de comportament pe munte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS