18.7 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjInjunghiati lânga brad

Injunghiati lânga brad

In noaptea de Anul Nou, lânga bradul de Craciun din centrul municipiului Târgu Jiu, mai multi tineri s-au luat la cearta, doi dintre ei ajungând in spital dupa ce au fost injunghiati pe la spate.


La numai trei ore dupa trecerea in noul an, in centrul municipiului Târgu Jiu a avut loc un scandal intre doua grupuri de tineri, care i-au ingrozit pe cetatenii care se mai aflau pe strazi la ora respectiva. „Ciocnirea“ dintre tinerii aflati sub influenta bauturilor alcoolice s-a soldat cu doi raniti grav, care au fost injunghiati pe la spate. Totul a pornit de la o banala cearta intre doua fete, care au „transferat“ conflictul si la baietii care le insoteau pe strada, acesta incheindu-se cu o baie de sânge, unul dintre scandalagii nereusind sa reziste tentatiei de a scoate cutitul si de a-i pune la punct pe adversari. Cei raniti au ajuns la spital, unde medicii au reusit sa le opreasca hemoragiile rezultate in urma injunghierii.


Internati la Spitalul Judetean


Daniel Eliodor Jigolea, de 28 de ani, si Eugen Isuf, de 20 de ani, ambii din Târgu Jiu, se afla in prezent internati la Spitalul Judetean din municipiu. Primul este administrator de firma, iar cel de-al doilea este angajat la firma acestuia. Ambii au plagi injunghiate in zona omoplatilor si numeroase contuzii provocate de pumnii si picioarele pe care le-au incasat. „A fost o cearta intre doua fete si totul a degenerat. Ne-am intâlnit mai multi la cineva, in centru, am vorbit, dupa care a inceput cearta, apoi ne-am dus fiecare pe unde petreceam Revelionul. Pe la 3.00 dimineata au plecat spre casa, iar pe centru, in apropierea sediului PD, lânga bradul de Craciun, ne-am intâlnit intâmplator cu grupul celalalt si a iesit scandal. Ei l-au chemat pe un tip, a scos cutitul si ne-a taiat pe la spate. Nici nu am simtit. Stiu doar ca siroia sângele pe haine si pe lânga brad“, a povestit Daniel Jigolea.


A mers singur la spital


In ciuda cantitatii mari de sânge pierdut, Daniel Jigolea a mers pe jos pâna la Spitalul Judetean, aflat la câteva sute de metri de locul scandalului, unde a ajuns si Eugen Isuf. Ambii au fost internati de urgenta si li s-a administrat sânge, fiind in prezent in afara oricarui pericol. In ceea ce il priveste pe atacator, acesta se numeste Adrian Vasile Pitigoi, poreclit „Sfalt“, de 27 de ani, din Târgu Jiu.


Dupa cum a precizat comisarul Viorel Salvador Matei Caragea, adjunctul comandantului Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, agresorul este cercetat in stare de libertate. In functie de numarul de zile de ingrijire medicala pe care le vor primi cei doi tineri raniti, se va face incadrarea faptei si se va dispune sau nu masura retinerii sau a arestarii preventive. „Daca medicii legisti vor stabili ca lovitura ii putea pune in pericol viata, se vor lua masurile corespunzatoare, in ceeea ce priveste continuarea anchetei in stare de libertate sau de arest a celui anchetat“, a declarat comisarul Caragea. Adrian Vasile Pitigoi este acuzat de port ilegat de cutit si de lovire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU