13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovenii au busit stâlpii la intrarea in Europa

Craiovenii au busit stâlpii la intrarea in Europa

Patru stâlpi de protectie a trotuarului din fata Palatului Administrativ Dolj au cazut rapusi in conditii deocamdata neelucidate de responsabilii in domeniu. Stâlpii cazuti au fost observati ieri-dimineata de reporterii GdS, plecati sa ia pulsul strazii in primele zile dupa Revelionul aderarii tarii noastre la UE. Dupa nici un sfert de ora, stâlpii au disparut, ridicati de oamenii primariei, care nu stiu ce s-a intâmplat. „Nu stiu nici eu ce s-ar fi putut intâmpla. Si ai nostri au fost mirati, pentru ca stâlpisorii au miez din fier. Nu pot fi indoiti chiar asa de simplu, cu mâna. De evenimente rutiere n-am auzit sa fi fost vreunul“, a spus viceprimarul craiovean Gheorghe Nedelescu.


Singurele ipoteze de pâna acum sunt fie ca stâlpii au fost acrosati, din neatentie, de vreo masina, fie au fost culcati la pamânt de vreun chefliu. In rest, orasul stralucea de curatenie, semn ca angajatii Salubritatii si-au facut datoria curatând ceea ce a ramas dupa petrecerea craiovenilor.


Dezmortita dupa chefurile din ultimele zile, lumea a iesit la plimbare pe strazi. Unele dintre punctele de atractie ale craiovenilor au fost panourile inscriptionate „Bun venit in Europa!“, unde oamenii s-au putut fotografia alaturi de prieteni din UE.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS