26.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSantaj la concubina

Santaj la concubina

Un barbat din Craiova a fost prins in flagrant luni, in timp ce primea bani de la fosta lui prietena, dupa ce a amenintat-o ca-i pune câteva poze „deocheate“ pe internet.


Florin Aurelian Bârchi, de 36 de ani, si Kamelia P., de 38 de ani, ambii din Craiova, s-au cunoscut prin internet, pe un site de intâlniri, in luna iunie. Dupa ce au locuit ceva timp impreuna, relatia lor s-a incheiat la sfârsitul lunii august, iar de atunci barbatul o ameninta pe Kamelia cu postarea pe internet si imprastierea in cartier a câtorva poze nud. Se pare ca fotografiile cu pricina au fost facute atunci când cei doi au fost intr-o excursie la munte. Vazând ca nu este chip sa scape de pretentiile materiale ale lui Florin, femeia a apelat la ajutorul politistilor de la Sectia 5 Politie Craiova. „Luni s-a prezentat o femeie din Craiova la sectie si a sesizat faptul ca este santajata cu diferite sume de bani de fostul concubin pentru a nu face publice mai multe fotografii care o reprezentau pe aceasta“, a declarat comisarul-sef Cornel Tomescu, seful Sectiei 5 Politie Craiova.


Prins cu banii in portbagaj


Politistii au organizat luni, in fata Postei din cartierul craiovean Craiovita Noua, un flagrant pentru prinderea presupusului santajist. La intâlnire s-a dus mama Kameliei, care i-a inmânat lui Florin suma de un milion de lei, in doua bacnote de câte 500 de mii de lei, care fusesera tratate si inscriptionate in prealabil cu vopsea florescenta, pe ele fiind scris cuvântul „santaj“.


Barbatul a luat banii si i-a pus in portbagaj, moment in care au intervenit oamenii legii si l-au retinut. Pe numele lui Florin Aurelian Bârchi a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de santaj, acesta fiind cercetat in stare de libertate.


Dosarul va fi inaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Craiova si, daca va fi gasit vinovat de judecatori, Florin Aurelian Bârchi risca o pedeapsa cu inchisoarea intre doi si sapte ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS