19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSNIF scapa sase luni de executare silita

SNIF scapa sase luni de executare silita


Executarea silita in cazul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) va fi amânata cu inca sase luni, dupa discutiile de ieri dintre sindicalistii de la SNIF si reprezentantii Ministerelor Agriculturii si Finantelor, a declarat ieri liderul sindical Vasilica Blebea.


„In urma discutiilor purtate s-a gasit o solutie de compromis, emiterea unei hotarâri de guvern care sa amâne cu sase luni executarea silita“, a explicat aceasta.


Liderul sindical a spus ca, in cazul in care hotarârea nu va intra astazi pe ordinea de zi in sedinta de guvern, societatea va fi executata silit, pe 28 septembrie, iar 1.800 de salariati vor ramâne fara loc de munca. In acest caz, este posibil ca protestele sa continue, iar „oamenii vor veni cu utilajele si le vor pune in curtea ministerului, pentru ca sunt disperati“, a adaugat Vasilica Blebea. Aproximativ 250 de sindicalisti de la Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF) au pichetat luni si marti Ministerul de Finante, cerând urgentarea aprobarii de catre guvern a hotarârii prin care societatea sa fie divizata, evitându-se astfel executarea silita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS