25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal„Ioana“ a premiat oltencele

„Ioana“ a premiat oltencele

Caravana Premiilor „Ioana“ a poposit vineri seara si in Craiova pentru a premia câteva dintre femeile cu o cariera de succes din Oltenia.


In cadrul unei ceremonii desfasurate in sala de spectacole a Teatrului Liric „Elena Teodorini“, „Ioana“, componenta a trustului de reviste „Burda“, a organizat o seara dedicata in exclusivitate doamnelor si domnisoarelor. Spectacolul, care, din pacate, nu s-a bucurat de prezenta unui public numeros, a inceput cu o demonstratie despre cum pot femeile sa-si puna in valoare frumusetea, realizata de hair-stilistul Marian Cotoi si echipa cu care acesta lucreaza. A urmat „deconspirarea“ listei cu doamnele si domnisoarele nominalizate pentru a câstiga trofeul „Ioana“. A fost oferit câte un premiu pentru urmatoarele domenii de activitate: Activitati sindicale, Arta si cultura, Sport, Afaceri, Mass-media, Medicina, Politica, Activitati educationale si Moda.


Cititoarele premiate


Si pentru ca a fost o seara dedicata reprezentantelor sexului frumos, au fost premiate si câteva cititoare fidele ale revistei „Ioana“. Stana Neacsu, Cristina Zidaru, Gabriela Cotoc si Florentina Deaconescu sunt cele patru craiovence care au primit câte un cadou din partea organizatorilor evenimentului. Alt moment savurat de public a fost prezentarea de moda realizata de manechinele agentiei One Models, care le-au prezentat doamnelor si domnisoarelor câteva tinute de seara si de zi. Voia buna a fost intretinuta si de minirecitalurile sustinute de Lili, o tânara olteanca, si de Miki, fosta componenta a trupei Kpital.


„Exista femei care prin initiativa, implicare si actiune au reusit sa demonstreze ca au capacitatea de a initia si finaliza proiecte cu un puternic impact. Premiile oferite de revista «Ioana» au drept scop recunoasterea si aprecierea activitatii acestor femei care reprezinta un exemplu pentru comunitatea din care fac parte“, a declarat Adina Gheorghe, brand manager al trustului „Burda“. Caravana Premiilor „Ioana“ si-a propus sa premieze femei de succes din noua orase importante ale tarii: Focsani, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Craiova, Galati, Brasov si Bucuresti.


Premiantele


Cele noua doamne ce s-au remarcat in cadrul domeniului in care isi desfasoara activitatea sunt:


Arta si cultura: Leni Pintea Homeag, actrita a Teatrului National „Marin Sorescu“;


Activitati sindicale: Marinela Didu;


Politica: Lia Olguta Vasilescu;


Sport: Loredana Iordachioiu;


Afaceri: Raluca Panait;


Mass-media: Ina Voinea, redactor-sef al Gazetei de Sud;


Activitati educationale: Diana Busoi, inspector general scolar;


Moda: Laura Gorun, model international al agentiei „One Models“;


Medicina: doctor Angela Camenita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII