17.9 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal10.000 de lei noi pentru premiile verii la Gazeta de Sud

10.000 de lei noi pentru premiile verii la Gazeta de Sud

Editia de vara a concursului Tombola Abonatilor, desfasurata sub sloganul „De-abia astept sa ma intorc din concediu“, a ajuns la final.


Insumând premii de peste 10.000 de lei noi, concursul s-a desfasurat pe parcursul a doua luni, timp in care Gazeta de Sud a oferit alte 9 mari premii, alaturi de cele cu care si-a obisnuit deja cititorii (1 calculator performant, 10 premii a câte 100 de lei noi si plata a 3 intretineri).


Va prezentam marii câstigatori ai celei de-a doua extrageri, organizata joi, 14 septembrie 2006, ce a avut ca mari premii: 1 calculator performant, 1 PlayStation si 3 sisteme audio.


Va multumim tuturor pentru participare si felicitari câstigatorilor!


Câstigator calculator


Brainas Daciana, de 34 de ani, necasatorita. Este economist de profesie si mai are un calculator acasa, apartinând firmei la care lucreaza. Este abonata de doi ani la Gazeta si este primul premiu pe care l-a câstigat vreodata. „M-am bucurat, nu ma asteptam… Nu sunt invatata sa câstig… Initial m-am gândit sa il donez unei scoli. Ma mai gândesc…“, a declarat fericita câstigatoare.


Câstigator PlayStation


Dodocioiu Ion, de 73 de ani, pensionar. Fost invatator si profesor in comuna sa de bastina, Leu, acesta este un cititor fidel al Gazetei de Sud, fiind abonat inca de la infiintarea ziarului. Premiul il va face cadou unei nepotele din Bucuresti, intrucât cei doi copii ai sai sunt deja adulti.


Câstigator sistem audio


Anghel Constantin Cristian are 28 de ani si este functionar public la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova. Este casatorit, are un baietel de doi ani si povesteste cum, de aproximativ un an, de când este abonat la Gazeta, era sigur ca intr-o zi va câstiga un premiu. Se pare ca intuitia nu l-a inselat!


Câstigator sistem audio


Popa Constantin, de 66 de ani, pensionar. Este abonat de zece ani la Gazeta de Sud si este prima data când câstiga. Sotia sa este cea care a vazut in ziar numele câstigatoare si, impreuna, au hotarât ca acest premiu sa revina copiilor.


Câstigator sistem audio


Gica Ileana, de 29 de ani, casatorita. De profesie economist, este de doi ani abonata la Gazeta si nu a câstigat niciodata un premiu. Vineri dimineata, in ziua publicarii numelor câstigatorilor, povesteste cum sotul a speriat-o zdravan, trezind-o din somn la 5 dimineata pentru a-i da frumoasa veste.


 


Regulament Tombola Abonatilor


In fiecare luna, abonatii prin sistemul de distributie propriu al Gazetei de Sud sunt inscrisi automat la Tombola Abonatilor. Cititorii care se aboneaza prin Posta Româna sau Rodipet trebuie sa trimita dovada platii abonamentului pe adresa redactiei. Pentru transparenta, tragerile la sorti vor avea loc in a doua joi a fiecarei luni, la ora 14.00, la biroul de publicitate situat in Craiova, vizavi de Banca Tiriac si cinematograful Modern. Oricine poate asista la tragerile la sorti interactive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS