16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Stiluri si mirese

Bineinteles ca va doriti sa fiti o mireasa admirata de toata lumea. Site-ul www.ele.ro va propune câteva stiluri pentru rochia de mireasa, in functie de gusturile si de personalitatea dumneavoastra.


„In dulcele stil clasic“


Traditionalista sau conservatoarea este cea care va opta, cel mai probabil, pentru o rochie de mireasa in stil clasic. Materialul va purta, in mod obligatoriu, sigiliul puritatii. Croiala va fi una comparabila cu rigiditatea si perfectiunea antica. Gama accesoriilor trebuie sa fie completa si impecabila: manusile, voalul sunt pur si simplu stralucitoare. Pentru a da viata tinutei aproape ireal de perfecte, se pune mare accent pe colierul, cerceii si eventual diadema, mostenite din mama in fiica, a caror valoare este imensa nu numai la nivel simbolic. Corsetul poate fi decorat cu perle naturale, dar in acest caz bijuteriile nu trebuie sa iasa foarte mult in evidenta sau, colierul din cristale Swarowski poate fi inlocuit de un sirag de perle de cultura de culoarea fildesului. Asa cum nunta este un eveniment important, care va reuni intreaga familie, membrii careia sunt renumiti pentru calitatea de observatori critici, nimic nu trebuie sa fie compromis, mai ales tinuta celor doi protagonisti ai momentului, mirele si mireasa. Un alt motiv pentru care ati alege o rochie de mireasa in stil clasic este evident: clasicul, mereu actual, mereu accesibil si putin pretentios, nu se demodeaza niciodata!


Prospetime de primavara


Daca nu sunteti dispusa sa va despartiti de obiceiurile dumneavoastra adolescentine, niciodata nu ati fost adepta tocurilor si a hainelor prea mulate, prea sofisticate si prea incomode, dar cu toate acestea va doriti sa fiti o mireasa in toata puterea cuvântului, atunci stilul natural este pentru dumneavoastra. O rochie lunga pâna in pamânt, simpla, lejera, croita in trapez va face minuni. In ceea ce priveste culoarea, sunt potrivite toate nuantele pe care le gasiti in natura, o data cu inmugurirea copacilor. In loc de clasicii pantofi cu toc, puteti alege balerinii, atât de la moda astazi. Si nu este nevoie sa-i ascundeti timida sub poalele imense ale rochiei. Niste floricele sau frunzulite aplicate pe acestia le pot da un aer chic, ei devenind astfel atractia tinutei dumneavoastra de mireasa. Voalul este total inutil, buclele dumneavoastra rebele putând fi decorate de trandafiri proaspeti sau crini imperiali. Bijuteriile vor fi simple si fresh, in ton cu intreaga tinuta: cercei – perle sau floricele, insotite de un colier similar. O bratara fina, dar de efect, poate inlocui cu succes o pereche de manusi de lungime medie. Vreti sa intrati in competitie cu primele raze ale soarelui de primavara? Aveti si de ce!


Vampa domesticita


Vampa sexy, cu o zi inainte de nunta, deveniti o adevarata diva in noaptea schimbarii statutului dumneavoastra social. Obisnuita sa atrageti privirile oricui, oriunde v-ati afla, aparitia dumneavoastra in impostaza de mireasa va fi mai degraba regala. O rochie opulenta, cu trena imensa, spate dezgolit sau decolteu generos, confectionata din cel mai scump si mai de lux material pe care l-ati gasit pe piata, va invaluie corpul care nu emana deloc inocenta… Machiajul si coafura impresioneaza prin teatralitate si originalitate, iar bijuteriile sunt confectionate in exclusivitate pentru dumneavoastra. Dumneavoastra sunteti cea care vesteste lumii ca omul este o fiinta geniala, care si-a construit o lume artificiala atât de complexa, incât este gata sa concureze cu insasi mama natura.


Romantica incurabila


Mereu indragostita, visatoare si feminina, rochia de mireasa care vi se potriveste cel mai mult, este adusa special pentru dumneavoastra de pe tarâmul iluziilor. Corsetul brodat cu fire aurii si fusta vaporoasa va transforma intr-o Cenusareasa a timpurilor moderne. Mireasa romantica prefera materialele fine, lucioase, cum ar fi satinul, matasea, sifonul vaporos, dantela. Accesorii indispensabile sunt voalul si diadema stralucitoare. Puteti opta, de asemenea, pentru o palarie cu boruri largi si nu este cu totul exclus ca o umbreluta decorata cu dantela transparenta sa va transforme intr-o dama decupata dintr-un tablou din secolul al XIX-lea. Bijuteriile vor fi si ele inspirate din aceeasi epoca… Cu alte cuvinte, tot ceea ce poarta marca „vintage“ va incânta!


Victima modei


Tendintele modei sunt primul ghid pe care-l va utiliza mireasa la moda in alegerea rochiei. Nu conteaza pretul! Importanta este originea produsului. Deviza: „Decât o valiza de imitatii, mai bine un singur lucru de marca“. Croiala si materialul rochiei pot fi extrem de variate.


De multe ori, aspectul ei este socant, inspirat din colectile haute-couture, intotdeauna insa ea va fi sofisticata si cocheta. Decolteul va fi conceput de asa natura incât sa-i puna in evidenta frumusetea gâtului si a umerilor. Accesoriile vor avea si ele forme originale si dimensiuni „nemaivazute“… totul culminând cu un machiaj si o coafura aduse direct de pe podiumurile marilor creatori de moda.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS