22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalKeanu Reeves vrea sa-si intemeieze o familie

Keanu Reeves vrea sa-si intemeieze o familie

Este considerat unul dintre sex-simbolurile Hollywood-ului. Serios, poate mai mult decât ar trebui, actorul Keanu Reeves (foto) are in spate o cariera stralucita, insa o viata presarata de durere.


„Nu stiu ce inseamna casa. Eu nu am o casa. Cred si eu in imaginea colectiva a ceea ce inseamna acest concept, adica un loc sigur, comod, capabil sa te hraneasca…. Eu insa, nu stiu ce inseamna a avea o casa“, a declarat actorul.


Cu toate ca si-a cumparat in urma cu trei ani o vila pe colinele Hollywoodu-lui, Keanu continua sa afirme ca nu are o casa. Sentimentul probabil ca se datoreaza faptului ca actorul simte lipsa unui loc in care sa poata spuna: „aici am copilarit eu“. S-a nascut in Liban. Parintii sai, Samuel Reeves si Patricia Taylor, s-au cunoscut in timp ce erau la munca in strainatate. Putea sa obtina cetatenia americana dupa tata si cea engleza dupa mama, insa singurul pasaport pe care il detine este cel canadian, tara in care a crescut, unde a fost la scoala si unde nu a mai apucat sa termine liceul din cauza pasiunii sale pentru actorie. Nu vorbeste cu tatal sau de când era inca un copil, si refuza sa comenteze celelalte doua relatii ale mamei sale, care s-au concertizat in doua mariaje ce au durat insa foarte putin. Are trei surori, insa doar cea mare, Kim, este fiica lui Samuel si Patricia. Din nefericire, acesta a murit fiind bolnava de leucemie.


Nici viata sentimentala nu i-a rezervat lui Reeves un destin mai bun: unica logodnica oficiala pe care a avut-o a pierdut copilul pe care il astepta in anul 1999, apoi ea insasi a murit in urma unui accident rutier, in anul 2001. Mai multe tabloide au publicat in urma cu mai mult timp o serie de stiri potrivit carora actorul ar avea o relatie homosexuala cu un actor sau cu un miliardar. Au existat si o serie de versiuni conform carora eroul trilogiei „Matrix“ s-ar fi casatorit chiar cu acel barbat. Keanu Reeves a negat insa toate aceste informatii.


Activitatea sa cinematografica cuprinde intreaga gama de genuri: de la SF, la filme fanteziste, actiune, comedii si pelicule romatice. Lasând la o parte activitatea profesionala, marea dorinta a actorului ramâne pâna la urma aceea de a-si intremeia o familie, o casa, asa cum ii place lui sa spuna.


„Nu vreau sa ramân singur, pentru ca este greu. Vreau sa ma insor si sa am copii. Astea sunt planurile mele pentru viitor. Si se va intâmpla asa, dar am nevoie de putin timp. Tot ce imi doresc este sa gasesc o femeie alaturi de care sa traiesc pentru tot restul vietii“, a declarat actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS