Acasă Local Jessica Simpson isi deschide propriul restaurant

Jessica Simpson isi deschide propriul restaurant

-

Cântareata si actrita americana Jessica Simpson intentioneaza sa-si deschida, anul viitor, propriul lant de restaurante, numit Daisy Duke. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, Joe Simpson, tatal voluptuoasei blonde, spera ca afacerea sa se dovedeasca de succes. „Joe vrea sa faca multi bani in acest fel“, a declarat o sursa apropiata cântaretei. Primul restaurant va fi deschis la Caesar Palace, din Las Vegas. Un reprezentant al Jessicai Simpson, care a divortat recent de Nick Lachey, a refuzat sa confirme acest proiect. La inceputul acestei saptamâni, interpreta piesei „In This Skin“ si sora ei, Ashlee, au fost criticare de un cleric pentru ca se folosesc de sex pentru a-si vinde albumele.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...