Acasă Local De la sex-simboluri la barbati cu burtica

De la sex-simboluri la barbati cu burtica

-

In urma cu ceva ani suceau mintile femeilor cu trupul lor musculos si figura de „american gigolo“. Azi ei sunt doar o umbra a acelor barbati frumosi si sexy, care faceau furori pe marile ecrane.


De vina sunt poate stresul, excesurile sau pur si simplu sunt gurmanzi. Cert este un lucru. Vedete precum Val Kilmer, Mickey Rourke sau John Travolta, care si-au fondat succesul tocmai pe sex-appeal, sunt astazi doar niste barbati de vârsta a doua, cu burtica proeminenta, semn clar al faptului ca timpul nu iarta pe nimeni. Cine oare il poate uita pe Kilmer in rolul lui John Holmes, cel mai cunoscut actor de filme porno din anii ’70? Sau pe Rourke in legendarul rol din „Noua saptamâni si jumatate“? Din câte se pare, mitul actorului care odata cu trecerea anilor devine si mai atragator este istorie. In zilele noaste, starurile de la Hollywood, care iau proportii o data cu inaintarea in vârsta, par a fi devenit deja o traditie.


Unul dintre acestia este si Val Kilmer, de 46 de ani. Ultimele fotografii aparute in presa ne prezinta un barbat destul de dolofan, o umbra a celui care acum 15 ani interpreta rolul lui Jim Morrison in „The Doors“ sau a supereroului in „Batman Forever“. Din el a mai ramas doar o burtica rotunjoara, care e clar ca nu mai are sanse sa cucereasca vedete precum Cindy Crawford, una dintre cuceririle lui Kilmer din perioada lui de glorie.


Mickey Rourke – dupa „Noua saptamâni jumatate“


Alt sex-simbol acoperit de grasimea in exces este si Mickey Rourke. Alcoolul, viata agitata si problemele psihice i-au distrus fizicul starului, care la 50 de ani nu are nici o sansa in fata altor actori care devin si mai seducatori, in ciuda trecerii anilor. Exemplele sunt multe, cele mai elocvente fiind Richard Gere sau George Clooney.


Alt star sexy ce a disparut din fanteziile doamnelor este John Travolta, extrem de mândru de silueta sa XXL.


Actorului pare sa nu ii pese ca in ultima vreme fanele care suspinau dupa el in „Febra de sâmbata seara“ i-au cam intors spatele. Important este ca sotia lui, Kelly Preston, inca il mai doreste.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tomas Ryde: Am jucat fantastic în prima repriză

La finalul duelului cu Rusia, selecționerul Tomas Ryde a acuzat arbitrajul din repriza a doua. Totodată, acesta a exlicat prestaţia slabă a...

Băsescu: PSD nu își revine din șoc!

Traian Băsescu spune că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale pentru că, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut...