17.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSi-a sugrumat sotia, apoi s-a spânzurat

Si-a sugrumat sotia, apoi s-a spânzurat

Tragedie in localitatea Ghizdavesti, din comuna Celaru, judetul Dolj. Doua persoane, sot si sotie, au fost gasite decedate in casa ieri dupa-amiaza de vecini, care au anuntat imediat politia.


Din spusele acestora, Dan Stan, de 43 de ani, din localitate, si-a sugrumat sotia, Niculina Stan, de 37 de ani, apoi s-a spânzurat in podul casei. Tatal femeii, Ion Andruta, a declarat ca acestia erau casatoriti de 13 ani si ca de la o vreme nu se mai intelegeau din cauza problemelor cu bautura ale sotului. In urma cu o luna, satula de bataile pe care i le-ar fi administrat barbatul, Niculina ar fi plecat de acasa la sora ei. Ieri, Dan Stan si-a chemat sotia acasa, a dat rudele afara din curte, a blocat poarta cu o caruta si a sugrumat-o pe femeie. Pentru ca nu aveau copii si erau amândoi muncitori, vecinii banuiesc ca Dan Stan si-a omorât sotia din gelozie.


Cele doua cadavre au fost transportate aseara pentru autopsie la morga Spitalului „Filantropia“ din Craiova. La fata locului s-a deplasat o echipa de politisti si criminalisti care cerceteaza imprejurarile in care a avut loc tragedia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS