9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFostul primar de Uricani ar putea fi exclus si din consiliu

Fostul primar de Uricani ar putea fi exclus si din consiliu

Gheorghe Suciu, fostul primar al orasului Uricani, ar putea fi exclus si din consiliul local dupa ce Victor Vaida, presedintele PSD Hunedoara, a cerut primarului actual sa promulge si sa adopte o hotarâre de consiliu in acest sens. Vaida a motivat cererea sa prin faptul ca Suciu a ajuns consilier pe listele Partidului Social Democrat, iar acum este consilier independent.


„Printr-o cerere adresata Primariei si Consiliului Local al orasului Uricani, presedintele PSD, Victor Vaida, ne-a cerut sa-l excludem pe fostul primar din consiliu. Vom discuta acest aspect si cu prefectul si vom vedea in ce masura consiliul local poate lua o astfel de decizie“, sustine Danut Buhaescu, primarul orasului Uricani.


Gheorghe Suciu a fost primar timp de opt ani in orasul Uricani, el fiind ales pe listele Partidului Social Democrat. La ultimele alegeri a pierdut fotoliul primului edil, iar de cel putin un an a devenit consilier independent.


Daca, in urma discutiilor, Gheorghe Suciu va fi exclus din consiliul local, locul sau ar trebui sa fie luat tot de un membru PSD, in conditiile in care aceasta formatiune politica nu mai are nici un reprezentant in Consiliul Local Uricani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS