10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPosta nu mai are program nonstop

Posta nu mai are program nonstop

Compania Nationala Posta Româna a renuntat la programul nonstop de lucru cu publicul al Oficiului Postal nr. 1 din Craiova, situat in strada Unirii, nr. 54.


Craiovenii care doresc sa apeleze la produsele si serviciile postale (servicii postale traditionale, incasari facturi utilitati, incasari impozite si taxe locale, servicii financiare si bancare) o pot face, incepând din 16 august, de luni pâna vineri intre orele 6.00 – 22.00, iar sâmbata intre orele 8.00 – 18.00 (duminica este inchis). Oficiul Postal nr. 1 din Craiova nu este singurul care are parte de acest program de lucru, el fiind valabil si pentru oficiile din Ploiesti, Timisoara, Cluj-Napoca, Brasov, Galati, Constanta, precum si pentru subunitatile postale Bacau 3, Iasi 9 si Bucuresti 37. Potrivit unui comunicat de presa al companiei, masura a fost luata ca urmare a monitorizarii numarului de prestatii pe intervale orare efectuate de catre subunitatile postale de mai sus, in scopul cresterii profitabilitatii acestora. „Practic a fost un experiment care a durat trei luni, perioada in care am monitorizat orele de sosire a clientilor. Ca urmare a acestei monitorizari s-a observat ca dupa ora 22.00 si inainte de ora 6.00 nu aveam clienti“, a declarat Simona Mihai, seful Oficiului judetean de posta Dolj.


Astfel, s-a renuntat la programul nonstop, insa orarul din cursul saptamânii s-a prelungit pâna la ora 22.00 (inainte de introducerea programului nonstop la Oficiul Postal nr. 1 era program pâna la ora 20.00), iar cel de sâmbata s-a prelungit pâna la ora 18.00 (inainte era pâna la ora 14.00). „In felul acesta raspundem nevoilor clientilor, cu rationalizarile economice ce se impun“, a adaugat Simona Mihai.


Posta si-a inaugurat programul nonstop la mijlocul lunii mai 2006, acesta fiind introdus pentru a veni in intâmpinarea tinerilor si a persoanelor foarte active pe plan profesional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS