7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSecretele stimularii apetitului sexual

Secretele stimularii apetitului sexual

Stiati ca parfumul de scortisoara este un puternic stimulent masculin sau ca erotismul feminin este stimulat de cafea? Stiati ca 30 de minute de sport pe zi imbunatateste prestatiile sexuale? Site-ul glamouronline.it dezvaluie 12 mici secrete pentru stimularea libidoului. Este vorba despre mici obisnuinte sau simple remedii naturale. Uneori este nevoie de putin pentru a da o noua viata si un nou suflu vietii dumneavoastra sexuale. Fie ca este vorba despre o relatie ce dureaza de multi ani sau de un raport intre tineri carora le place sa experimenteze, sfaturile oferite sunt de folos oricui.


Pentru ea cafeaua este hot!


Mai multi cercetatori din cadrul Universitatii din Southwestern din Texas au descoperit ca libidoul feminin este foarte stimulat de cafea, insa numai in cazul in care aceasta bautura nu este consumata in cantitati mari. Beneficiile sunt garantate pentru consumatoarele ocazionale de cafea.


Puterea smochinelor!


Grecii si egiptenii considerau ca smochinele au proprietati afrodiziace. Se pare ca aceste fructe sunt capabile de a potenta rezistenta sexuala a domnilor, gratie continutului ridicat de aminoacizi. V-ati gândit sa consumati mai mult acest fruct?


Domnii adora parfumul de scortisoara


Potrivit oamenilor de stiinta, parfumul care ii stimuleaza cel mai mult pe reprezentantii sexului tare este cel al bastonaselor de scortisoara. Rezultatele unui studiu realizat de Fundatia de Cercetari asupra Gustului si Mirosului din Chicago, din 200 de mirosuri diferite, cel de scortisoara s-a dovedit a fi cel mai stimulant pentru barbati din punct de vedere sexual. Motivul este acela ca parfumul de scortisoara stimuleaza circulatia sângelui in zona organelor genitale, ceea ce determina aparitia erectiei.


Un ceai special pentru el


Daca doriti ca apetitul dumneavoastra sa fie mai mare este indicat sa beti un ceai preparat dintr-o planta sud-americana care stimuleaza partea de jos a abdomenului. „Ingredientul activ este gonzalitosina care provoaca o usoara euforie si usoare furnicaturi in zona organelor genitale“, a declarat Sarah Brewer, experta in medicina alternativa si autoare a cartii „Increase your Sex Drive“ („Mariti-va apetitul sexual“ – n.r.). „Ajuta chiar si la cresterea bunei dispozitii, in cazul in care suferiti de o forma usoara de depresie, care poate fi chiar cauza lipsei de apetit sexual“, a mai spus Brewer.


Evitati sexul pentru o perioada


Sugestia vine din partea expertului in viata de cuplu Susan Quillian. „Faceti un pact joia:


Nu facem sex pâna la finalul week-end-ului. Faptul ca nu veti putea face sex pentru a nu incalca pactul nu va face decât sa va faca sa va doriti mai mult. In toata acesta perioada puneti accentul pe atingeri, pe mângaieri. Veti vedea ca duminica seara veti avea o adevarata explozie“, a spus Susan Quillian.


O problema de machiaj


„Cea mai mare parte a femeilor atunci când fac pentru prima data sex cu partenerul sunt machiate“. Acesta este opinia lui Val Sampson, autorul manualului „How to have great sex for the rest of your life“ („Cum sa te bucuri de un sex grozav pentru tot restul vietii“ – n.r.).


„Dupa o perioada de timp, femeile incep sa se demacheze, sa se pieptane, sa-si puna haine mai comode inainte de a ajunge in pat. Sfatul meu? Faceti dragoste cât sunteti inca machiate, si pregatite asa ca si cum ar trebui sa iesiti in oras. Acest fapt poate trezii excitatia simtita de partenere in primele dati. A te simti atragator ajuta mult la ameliorarea vietii sexuale“, este opinia lui Val Sampson.


Uleiul un adevarat miracol


Exista persoane care il detesta, insa probabil fara sa stie ca uleiul are mii de proprietati terapeutice, chiar si in domeniul sexual. Acesta contine un ingredient care stimuleaza circulatia in zona organelor genitale, favorizând erectii mai puternice si orgasme mai intense. Uleiul poate fi consumat atât natural, cât si sub forma de pilule.


Nici o zi fara lumina


Un studiu realizat de Universitatea California a scos in evidenta faptul ca o ora pe zi petrecuta la lumina soarelui poate duce la cresterea libidoului la barbati, dar si la cresterea nivelului de testosteron cu pâna la 69 la suta.


Ginseng antistres


Ginsengul este folosit ca stimulent sexual de mai bine de sapte mii de ani. Caracteristica sa este aceea de a stimula circulatia sangvina si energia fizica si mentala. Acest produs este deci excelent pentru persoanele care trec printr-o perioada caracterizata de lipsa apetitului sexual.


Adio televizor!


Rezultatele unui alt studiu au scos in evidenta faptul ca in ceea ce priveste cuplurile care au un televizor in dormitor, acestea au jumatate din raporturile sexuale pe care le intretin cuplurile care au renuntat la acest obiect. Motivul este acela ca televizorul distrage atentia ambilor parteneri, induce somul si diminueaza dorinta de sex.


Mai sexy prin sport


Aproximativ 30 de minute de exercitii fizice pe zi duc la imbunatatirea performanetelor sexuale ale barbatilor. Acest fapt se datoreaza nu numai faptului ca au mai multa energie la dispozitie, ci si pentru ca, daca se simt bine in propriul corp, ii ajuta sa se vada mai sexy si deci mai atragatori pentru partenere.


Ciocolata, un excelent afrodiziac


In legatura cu beneficiile ciocolatei se pare ca nu mai exista dubii. Este bine sa renuntati insa la ciocolata alba sau la cea cu lapte in favoarea celei amarui, care contine 70 la suta cacao.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS