5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Reactii on line

Articolul „Accidentate de politie pe trecerea de pietoni“, de Simona Tudor si Adrian Dinu, publicat pe 7 septembrie in cotidianul nostru, a stârnit un adevarat val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud. Va prezentam mai jos câteva dintre reactiile cititorilor: http://www.gds.ro si [email protected]


axels


Râs si batjocura! Se stie ca daca trebuie sa-si duca amanta la coafor sau copiii la scoala, politistii pun girofarul pe masinile de serviciu. Omoara cu buna stiinta oameni nevinovati si tot ei au dreptate. Sunteti platiti din banii nostri sa ne protejati si voi treceti cu masina peste oameni nevinovati.


kinky


Poate politistul avea dreptate ca a vazut verde in fata ochilor… probabil semaforul de acolo e la fel ca acela de la intersectia de lânga Universitate, unde pietonii au verde si masinile de pe prima banda de la statia de tramvai au tot verde… dupa ce astepti, ca pieton, verdele ca sa traversezi strada trebuie sa iti iei inima in dinti si sa speri ca nu o sa te calce nici o masina sau nu o sa te injure sau sa te ia la bataie vreun sofer… poate politia are dreptate, desi eu nu cred, insa semafoarele au ceva ciudat in ele, parca sunt prea multe culori…


Gigi Pagubosu


Oare cei care isi primesc salariile din buzunarele noastre citesc aceste comentarii?


Nu exista institutie bugetara cu nechemati, neprofesionisti, lipsiti de rusine, pe post de pândari si nu de aparatori ai legii. Militia si-a schimbat doar titulatura. A MURIT MILITIA, TRAIASCA POLITIA? Apropo, care le-ar fi rezultatele la testele fizice, ca la cele intelectuale ar fi un fiasco.


P.S. Scuze si respect pentru cei care incearca sa schimbe fata POLITIEI, dar nu se stie cât ii tine!


florin


Am fost de fata la producerea accidentului, eram in masina a doua pe banda din mijloc. Am auzit sirena masinii de politie, am tresarit (cred ca a fost pusa la 100 -150 m fata de intersectie). A venit cu viteza, cca. 100 km/h, le-a lovit puternic, astfel incât fata a fost aruncata cinci – sase metri, dupa care masina de politie s-a oprit in intersectie. Clar au avut verde când traversau, la noi nu se schimbase culoarea semaforului. Dupa sau in timpul consumarii evenimentului s-a schimbat culoarea.


ConyABC


De când le-au dat masinile astea, ai surpriza sa te trezesti cu o masina de politie in spatele tau, care brusc vrea sa treaca si porneste sirena si girofarul. Normal ca te sperii. Daca esti incepator poti sa tragi de volan si sa-l lovesti pe cel de lânga tine.


Pacat ca se intâmpla astfel de evenimente. Evenimente provocate de cei care sunt platiti sa le … atenueze. Politistul trebuie sa vegheze si sa-i confere cetateanului liniste.


corina


Ca de obicei, tot victima este vinovata! Mai ales ca agresorul este „omul legii“!


popa sapca


Sfidând cu buna stiinta „Noul si Vechiul Cod Rutier“, unii politisti au devenit pentru cetateanul de rând inamic public in misiune, pe drumurile noastre publice. Nu este primul caz!


In concluzie, cine ne mai poate garanta respectarea normelor de circulatie in care nebunii si asa isi fac de cap?


Nota: GAZETA de SUD nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai sus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII