9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Precizare

In legatura cu articolul intitulat „Doua sate intr-o comuna“ publicat in cotidianul Gazeta de Sud, in data de 2.09.2006, SC COREALIS SA face urmatoarele precizari:


In primul rând, Hanul Preajba la care face referire articolul mentionat nu este inchiriat de SC COREALIS SA, ci este inclus in patrimoniul acestei societati ca urmare a legilor de privatizare promulgate de catre legiuitor.


SC COREALIS SA este societate cu capital 100% privat, actionar majoritar fiind SIF OLTENIA SA.


Afirmatia ca prin anii 1975-1980 Hanul Preajba a fost ultima data renovat in intregime este total eronata, deoarece investitii semnificative au fost realizate si dupa anii 1980 de catre ICSAP si apoi in 2001 de catre SC COREALIS SA.


Toate aceste investitii au fost evaluate de catre un expert tehnic numit de catre instanta judecatoreasca.


Mentionam faptul ca cererea de restituire formulata de catre Gheorghita Stancalie si ceilalti mostenitori ai lui Stancalie Ion a fost respinsa de catre Tribunalul Dolj, apoi de catre Curtea de Apel Craiova, reclamantii declarând recurs ce urmeaza a fi judecat de Inalta Curte de Casatie si Justitie.


In ceea ce priveste lacul aflat in partea de nord a Hanului Preajba precizam ca acesta se afla in administrarea Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi, SC COREALIS SA neavând nici un drept asupra acestuia.


Director general, Ing. Dumitru Paun

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS