Acasă Local Dolj Politistii doljeni, slabi la limbi straine

Politistii doljeni, slabi la limbi straine

-

La Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj se desfasoara zilele acestea un concurs pentru ocuparea a 11 posturi de ofiteri. Candidatii sunt agenti de politie care au terminat o facultate. Proba eliminatorie de cunoastere a unei limbi straine le-a dat insa peste cap planurile multora dintre ei.


Doar 21 din cei 45 de candidati care au optat pentru limba engleza au si promovat, in cazul celor care au ales limba franceza promovabilitatea fiind mult mai mica – zece admisi din cei 36 de candidati.


Cea mai mica nota (1.00) a obtinut-o agentul-sef adjunct Daniel Nedeianu, din cadrul Politiei Orasului Bechet. Nici sefii de post n-au stat prea bine la limbi straine. Agentul principal Marin Defta, seful Postului de Politie Ostroveni, a obtinut doar nota 2.50, tot la franceza.


Cele mai mari note au fost obtinute tocmai de politistii cu cel mai mic grad. Agentul Liviu Dinache a luat 9.50 la limba franceza, aceeasi nota obtinând-o si agentul Mihai Cosmin Dobrescu, dar la limba engleza.

ȘTIRI VIDEO GdS

4 COMENTARII

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.